Mijn week in foto’s

Hebben jullie allemaal een fijn paasweekend gehad? Ik had lekker een paar dagen vrij genomen en gelukkig heb ik ook een beetje rustig aan kunnen doen.
Maar we hebben wel grote sprongen gemaakt wat betreft aankopen voor de baby en babykamer.

DSC_0856_1

Het oude behang van de kamer wat de babykamer gaat worden kwam er gelukkig snel en makkelijk vanaf.
Dat was erg fijn want het is nu eenmaal niet het leukste klustje..
We hebben flink ingeslagen voor de babykamer en verf, behang en alle benodigdheden zijn nu in huis.
Komend weekend gaan wij kijken naar een babykamer inrichting en we hebben een hele leuke op het oog!

IMG-20160329-WA0002

Ha Paasuitverkoop bij Lidl vandaag. Deze wortelcakejes zijn super lekker. Tip!

IMG-20160327-WA0003

Even dutten , Guus kroop in mijn armen en Phoebe achter mijn benen. Zo gezellig dit he.

IMG_20160327_174418

Mijn buik eergisteren. Vandaag ben ik overigens 21 weken zwanger.

IMG_20160327_102050

Manlief verzorgde een paasontbijt. Gelukkig is mijn eetlust weer zo goed als normaal. Ik moest denken aan kerst toen ik met lange tanden een beetje eten zat weg te werken. De eerste weken/maanden van de zwangerschap was mijn eetlust niet normaal te noemen. Stuk gezelliger zoals het nu is!

IMG_20160325_183859
Ik kocht deze gipsset voor de buik bij Kwantum voor slechts 2,50. En ik heb goede verhalen gehoord over de KipKep Woller een soort pittenkussen voor de baby. Je stopt hem in de magnetron en daarna past hij mooi over het buikje van de baby. Tegen de krampjes.

IMG_20160324_121446
Guus bewaakt buikbaby maar weer even goed. Aangezien hij een kater is met blaasgruisproblemen veroorzaakt door stress zijn wij erg benieuwd hoe hij het gaat doen als de baby straks geboren is. Uiteraard merken de katten nu al veranderingen. Onder andere doordat er geklust wordt in het kamertje waar eerst kattenbakken en krabpaal stonden.
De ‘kattenkamer’ dus.. Nu zijn ze daar opeens uit verbannen. Het is erg wennen voor ze en de veranderingen zullen straks alleen maar groter worden. Ik hoop niet dat Guus hier weer ziek van wordt. Volgens de dierenartsassistente is het een goed teken dat hij nu al betrokken bij de baby is.

image2_2

Eind april gaan wij een paar dagen naar Zeeland! Dit is het hotel waar wij een fijn arrangement geboekt hebben.
Hebben er nu al zin in en hopen op mooi weer…
Iemand nog tips?

DSC_0888

De tulpen die ik van mijn moeder kreeg staan er mooi bij. Helaas niet voor lang want laten staan op tafel kan ik ze niet.. Phoebe zet er graag haar tanden in.

DSC_0886

Eerste paasdag hebben wij samen gegourmet. Met Faber alcoholvrij met bubbels, mijn favoriete wijnalternatief 🙂

DSC_0884
Tadaaaaa ziehier onze wandelwagen, uiteraard compleet met zitgedeelte en maxi cosi. Hoppa in 1 keer klaar.
Het is een erg gaaf kleurtje en minder bruin maar meer brons dan je op de foto ziet met een hele mooie glans.
Vooral het extra afneembare winkelmandje eronder schijnt ontzettend handig te zijn. 🙂

DSC_0879

Na een mooie wandeling door de Soesterduinen (Lange Duinen dit maal) genoten wij van een lekkere lunch in de zon op het terras. Zonder jas! Hallo lente!

DSC_0878

DSC_0868

Hebben jullie mijn blog over de korte Soesterduinen al gelezen? Dit maal wandelden wij door de lange Soesterduinen.
Minder heide, nog meer stuifzand. En heel veel honden, dus een leuke tip als je een viervoeter hebt. Zonder hond overigens ook genieten hoor, het is er zo mooi.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

7 thoughts to “Mijn week in foto’s”

 1. Heerlijk om zo achteraf nog even mee te genieten en met Guus komt het wel goed, dat weet ik zeker, ze voelen en weten vaak meer dan wij opmerken, en die tulpen ja… hahaha hier dito met Picasso, maar ergens kan hij er ook wel afblijven het enige waar ik voor moet zorgen is dat het stevig staat, bestand tegen een ren en vlieg bui 😉

  Heerlijk dat jullie ook nu aan het klussen zijn, niet het leukste om te doen, maar straks een paleisje voor jullie kleine!

  X

 2. whaaaaa ik zit echt achter op het bloglezen, maar ik lees dus net dat je zwanger bent! Proficiat, echt super! Leuke kinderwagen.
  oh en super leuke stoelen dat jullie hebben.

 3. Oh de babykamer inrichten en aankleden lijkt me een leuk klusje 🙂 Dat paasontbijtje ziet er goed uit! Wij hebben eerste en tweede paasdag ook lekker ontbeten.

 4. Wat een leuk fotoverslag! Leuk dat jullie bezig zijn met de babykamer… en mooie kinderwagen. Handig dat mandje. Meestal zit dit inderdaad onderaan de wagen vast. Lief zoals de katten bij je liggen op de bank. Optimaal genieten 🙂 En wat fijn dat je niet meer zo misselijk bent!

 5. Het is zo leuk om dit te lezen! Die spanning van die onbekende tijd die bezig is en gaat komen. Lijkt voor mij alweer zo lang geleden! Geniet er van beide! Voor je het weet is die kleine er..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *