Mijn week in foto’s

Een week waarin het avondeten finaal mislukte en er pizza moest worden besteld (drama) en een week van zon en eindelijk weer eens een mooie wandeling. Dit en nog veel meer wat er deze week gebeurde zie en lees je in mijn week in foto’s. Kijken jullie mee?

DSC_0809
Dit is weer zo een foto in de categorie, ze mogen eigenlijk niet op bed..

DSC_0810

Dit pakket bestelde ik super voordelig via Ouders van nu. Ik betaalde slechts 14,95!
Dit is voor de wasjes voor en van de baby 🙂 Je kunt het maat beter vast inslaan voor zo een prijsje.

DSC_0813

Deze week bezocht ik met man en mijn ouders een heel gaaf concert. Bertolf vertolkte met gelegenheidsband Her Majesty nummers van Crosby Sills Nash and Young. We waanden ons even in de 60’s. Wat waren ze goed.
De band staat bekend om zijn prachtige meerstemmige gezang en gave rocknummers.

IMG_20160310_092646
Een gezond ontbijtje voor mij en de baby.

IMG_20160310_120012

Deze twee leuke sweaters kocht ik bij New Yorker, ik was al lange tijd op zoek naar fijne truien voor deze dagen die langzaamaan wat warmer worden. En mijn buik past er gelukkig ook nog in.

Ik kan trouwens echt geen leuke zwangerschapskleding vinden, ik ben zwanger… geen 50 :S Iemand tips?

IMG_20160310_142752
Kijk ze eens genieten in het zonnetje. De katten hebben ook al de voorjaarskriebels.

IMG-20160308-WA0001
Ik bestelde het AD voor een maandje en kreeg er tot mijn verrassing op de eerste dag de Telegraaf bij. Euh, ok?!
Ik  vind een krantje wel leuk zo af en toe en neem dan weereens een proefabo.

IMG-20160308-WA0003
Kijk nou hoe schattig! Een leuk outfitje voor de feestdagen voor de kleine man. Ik heb het overigens nog niet aangeschaft, kon mij even inhouden. Na de 20 weken echo willen we pas echt los gaan.

IMG-20160309-WA0007
Mijn avondeten mislukte finaal en het was ondertussen al laat, dus dan zit er maar 1 ding op. Pizza!!!!
Pizza Gorgonzola is mijn favoriet.

DSC_0821
Op zaterdag was het schitterend weer en ik was gelukkig vrij dus maakten wij een mooie wandeling door natuurgebied Soesterduinen. Zo mooi daar! Aanrader. Komt morgen een blog over online.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

4 gedachten over “Mijn week in foto’s

 1. Hier al gekeken naar zwangerschapskleding? Vandaag besteld… morgen in huis, behalve op vrijdag, dan is het er pas dinsdag, hahahaha

  http://www.bonprix.nl/categorie/voor-haar-damesmode-van-a-z-zwangerschapsmode ja de hele url met de hand over zitten tikken, hahahaha

  Ik vind dat erg modieus en gewoon van deze tijd, ik hoop dat je er wat leuke dingen kunt vinden en let op! Geef je op voor de nieuwsbrief, dan krijg je elke week wel een code in je mailbox, waardoor een levering van boven de 60 euro gratis wordt, dus nul verzendkosten…. en toen ik daarmee begon, kreeg ik direct al een code voor totaal gratis verzending mee, bij elk bedrag.

  X

   1. Doen, ik heb namelijk de bouw van een zwangere al ben ik het niet, en ik bestel daar dus ook kleding, heb alleen mijn juiste broekmaat nog niet gevonden daar, hahaha Maar ik ben nu al verliefd weer op die twee jurkjes, ja die vallen bij mij dan heel goed in kleinere maat dan ook, dan ik gewoon zou hebben, ivm mijn eigen buik 😉 De witte jurk is mijn stijl, helemaal ik, en die hemelsblauwe met polkadots ook 😀

    Oh en terug sturen is ook erg makkelijk… of je per acceptgiro doet of vooral met ideal betalen… ik heb erg goede ervaringen met Bon Prix in het algemeen 😉

    X

 2. Bij de H&M heb je ook een hele afdeling met zwangerschapskleding, misschien kun je daar nog iets leuks vinden? Of de Prenatal, maar da’s vaak wel weer een stukkie duurder hè.
  Dat concert van Bertolf klinkt leuk! En heerlijk zo’n wandeling. ’t Was er afgelopen weekend echt weer voor, net als vandaag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *