Mijn week in foto’s

Een week met alle soorten weer, pannekoeken en sushi, mooie wandels en nog wat fijne dingen. Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s.

onspanning

Ontspanning! Deze week bestond dat uit een nieuwe aflevering van The Voice UK op de zaterdagavond (geen geheim dat ik fan ben van de Britse variant.)

Daarnaast zette ik het boek Dark world op de ereader. Kennen jullie de tv serie Ghost Adventures waarin ghost hunter Zak Bagans met zijn team bewijs verzamelt van het paranormale? Super spannend!
Ben erg benieuwd naar het boek Dark world: into the shadows with the lead investigator of the ghost adventures crew, met daarin zijn verhalen.

Ik heb een tijdje terug meegedaan aan een prijsvraag en won daarmee de super leuke deskkalender van Studio Aanschouw voor een creatief 2015. Hij ziet er super leuk uit en zit vol mooie spreuken om het beste uit het nieuwe jaar te halen.

Leffe Blond en Brugze zot zijn twee heerlijke Belgische biertjes. Met de bierglazen verzameling die wij in huis hebben drinken wij altijd wel uit een bijpassend glas. Nog leuker. Even genieten!

sushi

Eindelijk gingen manlief en ik weer eens een avondje uit eten. Spontaan naar de sushi tent. Work hard, play hard!
Groot favoriet deze avond waren de plakjes runder carpaccio (zo mals, zalig!) en de geflambeerde zalm sushi.

wandelen
Wij maakten op zaterdag een schitterende sneeuw wandeling in het Leuvenumse bos en sloten deze af met een pannekoek spek en kaas. Het leverde schitterende plaatjes en een vlogje op. Al gezien?

weer

Op zondag trok er plots een dichte mist op. Deze hing echter erg laag en toen de boel op trok gaf dit een heel bijzondere sfeer, zoals te zien is op de eerste foto.

Zaterdagavond was er plots een hoop sneeuw, wij maakten het binnen gezellig en deden de luxaflex omhoog om knus vanaf de warmte binnen naar buiten te kunnen kijken.

Guus maakte het zichzelf ook gemakkelijk en dook diep weg in zijn gat mandje.

IMG-20150201-WA0002

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

21 thoughts to “Mijn week in foto’s”

 1. mmmm sushi!! En inderdaad een wandeling kun je niet beter afsluiten dan met een lekkere pannekoek :-)!
  Mijn hoogtepunt was bij ‘Ballorig’; spelen met Eline in de ballenbak ;-).

 2. Dat ziet er allemaal lekker, gezellig en knus uit 🙂
  Hoogtepunt van afgelopen week….hm, ff denken hoor. Het was eigenlijk een gewoon weekje, maar ik genoot wel van het feit dat Noortje weer heerlijk los door het bos kon rennen en om dan te zien dat zij daar ook zo van genoot. Ze moest een paar weken netjes aan de lijn namelijk, omdat ze loops was.
  Voor de rest was het wel een hoogtepunt dat het implantaat van Fréderique beter ingesteld kon worden en ze alles beter kon verstaan dan de week ervoor 🙂

 3. Oeeeh lekker! Brugse Zot! Ik heb ook nog een kratje thuis staan, heerlijk bier! Ik heb helaas geen bijpassend glas, wel een andere leuke van Route 66 haha!

 4. Heel erg leuk om te zien! Zelf wil ik binnenkort ook weer eens lekker een wandeling gaan maken. Ik heb dat al veel te lang niet meer gedaan terwijl ik het altijd erg fijn vind.

 5. Vanaf nu stem ik zaterdagavond ook af op The Voice uk. De sushi ziet er lekker uit. Mijn hoogtepunt van de surprise babyshower voor mijn zusje.

 6. Brugse Zot is een hele goeie keuze, Leffe is dat ietsje minder… 🙂
  Sushi is heerlijk vind ik, maar vrouwlief is daar absoluut geen liefhebber van.

 7. Leuk overzicht! Nu heb ik wel zin in sushi en wil ik ook een wandeling in de sneeuw maken, helaas geen sneeuw genoeg, en momenteel zelfs niks hier 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *