Mijn week in foto’s

Vorige week was de eerste week van 2016 en die eerste dagen bestonden uit pannenkoeken, zelfgebakken cake, lekkere pasta, een Teen mom marathon verslaving, een fijne boswandeling, katjes, een spannend boek en warme voeten. Geen slecht begin toch?
Kijk mee naar mijn week in foto’s!

IMG-20160109-WA0007

Nieuwe sloffen! En dat was hard nodig ook. Deze leuke kreeg ik van mijn moeder. Ze was van mening dat ik geen koude voeten moest hebben. En ik heb altijd ijsklompen… Gelukkig blijven ze nu warmer dankzij deze lekker dikke sloffen.

IMG-20160108-WA0001

IMG-20160108-WA0010

Ik bakte weer eens een cake. Kreeg ik opeens trek in. Dit is de luchige cakemix van Lidl en die is super lekker. Zelfs twee dagen later kun je er nog van smullen, hij droogt niet uit en is heerlijk luchtig.
Helaas kwam hij niet helemaal mooi uit de bakvorm, maar ach, heel kun je hem toch niet opeten.

IMG-20160108-WA0008

Dit pasta recept was een probeersel, maar bleek erg lekker! Mocht je benieuwd zijn naar het recept deze vind je hier:
http://www.smulweb.nl/recepten/1355037/Schelpjespasta-met-aubergine-en-feta
IMG-20160103-WA0004

Wij maakten een heerlijke boswandeling door de Lage Veluwe waarover jullie in deze blog al meer hebben kunnen lezen (en zien!)

IMG_20160104_100934

Ik las dit boek uit. Een spannend boek gebaseerd op het waargebeurde verhaal over het Ronde huis wat ooit in de bossen van Nunspeet heeft gestaan en waar occulte zaken plaatsvonden. De nasleep heeft verstrekkende gevolgen en heeft betrekking op vooraanstaande personen. Vermeng dit met een paar onopgeloste moordzaken en je hebt een prima thriller.

DSC_0534

Die Phoebe, kroop heerlijk bij mij op een kleedje. De katjes zijn niet bij mij weg te slaan. Helemaal niet erg hoor!

DSC_0530

Dit schijnt ook erg lekker te liggen… Ik zou er hoofdpijn van krijgen. Malle poes!

DSC_0522

Manlief stond lang in de keuken om een stapel pannenkoeken te bakken. Met spek en kaas blijft favoriet, maar ook stroop is erg lekker. Of gewoon alle 3 op 1 pannenkoek. Altijd een rot werk dat bakken, maar wel lekker!

Die-original-Teen-Mom-Ladys-sind-zurueck

Mijn verslaving deze afgelopen dagen, de Teen Mom marathons op MTV. En dan vooral de nieuwe serie Teen Mom OG. Over hoe het 6 jaar later gaat met de original Teen moms. Stel Catelyn en Tyler blijven mijn favoriete koppel.
Leuk dat ze nu weer een dochtertje hebben gekregen en eindelijk getrouwd zijn!

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

2 gedachten over “Mijn week in foto’s

  1. Dat boek had je al eerder ergens neer gezet volgens mij, en ja dat spreekt mij ook aan, ik ga hem ook even opschrijven en zien of die al in de bieb te vinden is 😀

    En de katten, ja soms liggen ze zo raar, LOL. En jij had een heerlijke week, ik had een rustige week met veel gehaak en nog, en gisteren was al een hoogtepuntje, mijn beste vriendin die even op bezoek was, erg gezellig 😀

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *