Mijn week in foto’s

Wat gaat de tijd snel! Week 50 is alweer voorbij. We zitten in de week voor kerst en staan op het punt 2015 af te sluiten.
Afgelopen week was er een waarin wij weer een leuke kerstmarkt bezochten, in Elburg ditmaal. Ik at de meest zalige chocolade frambozentaart ooit, Guus lag er weer heerlijk mal bij en ik kocht een super leuk truitje in de sale.
Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s.

DSC_0366
Kennen jullie deze zoutjes al? Ik probeerde ze gratis via de Scoopy app. Ze smaken echt naar guacamole!
Je hebt ze ook in andere smaakjes. Kennen jullie die Scoopy app al eigenlijk? Je krijgt dan leuke aanbiedingen van allerlei producten. Je kunt ze dan met korting kopen of zelfs gratis. Binnen twee dagen heb je het aankoopbedrag al terug gestort gekregen op je rekening en ze hebben regelmatig bonusacties waarbij je extra geld kunt verdienen.

DSC_0380
DSC_0382
DSC_0383
DSC_0384
Zaterdag bezochten wij Kerst in de vesting in Elburg. Super gezellig met overal verklede mensen, kraampjes en vuurkorven. Bijna elk huis had wel een kraampje voor de deur met zelfgemaakte lekkernijen. Het hele dorp deed mee. Superleuk plaatsje Elburg.

DSC_0386
Ik voelde mij niet zo fit en manlief kookte lekker Griekse Kofta voor mij. Dat was zo fijn! Eten smaakt ook altijd lekkerder als een ander kookt en jij alleen maar lekker hoeft te smullen. Vinden jullie ook niet?

DSC_0388
Deze overheerlijke chocolade frambozencake aten wij bij Intratuin. Ik ga dit dus echt namaken als kersttoetje!

IMG_20151209_142918
Deze gave lamp kocht in bij Xenos! De gloeilamp erin is van Action en heeft een hele toffe gloeidraad erin.
Hij hangt nu boven onze salon tafel. Hij geeft fijn licht.

IMG_20151209_143630
Met de poezels deze week gaat het ook goed. Phoebe zocht een fijn plekje in de zon. Kijk d’r genieten.

IMG_20151211_155123
En die Guus lag er weer zo gek bij haha. Mooie toevoeging aan de serie Guus in gekke posities. Ik moet er maar eens een blogje van maken. Dat beestje kan zo gek liggen altijd.

IMG_20151212_180008
Nadat ik opgelicht ben via Marktplaats toen ik dacht een Google Chromecast 2 te kopen hebben we er maar 1 bij Mediamarkt gehaald. Lekker snel alles naar tv streamen, dat is zo fijn!
Ik heb overigens aangifte gedaan, Martplaats gaf aan meerdere klachten over de gebruiker te hebben gehad.
Rot streek he!

IMG_20151213_181803
Dit is toch het ultieme kerstplaatje. Phoebe lekker knus in d’r mandje onder de boom.

IMG-20151208-WA0001

Dit leuke shirt scoorde ik in de Sale bij C&A voor slechts 5 euro! Hij is zo leuk! Heeft halflange mouwen die je kunt opknopen en ben verliefd op de print. Het is net Guus!

Time flies trouwens, het is al de week voor kerst. Ik ben blij dat het nog niet vriest buiten, dat is erg fijn want ik vind erg koud weer maar niks. Nog twee weken en dit jaar is voorbij. Ik ga nog een jaaroverzicht maken.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

4 thoughts to “Mijn week in foto’s”

 1. Fijn hè, YouTuben op tv. Heel andere beleving dan op de pc vind ik.
  Ik kijk iedere avond bijna alleen maar vlogs. Zie nig nauwelijks gewone tv. Hihi…

 2. Ja dat opgelicht worden op een marktplaats, want er zijn ook alternatieve marktplaatsen te vinden op Fb bijv. Gericht op thema’s, dat is mij vorig jaar ook overkomen, zo lullig dan! En dan ook echt niets meer he… dus ik koop weer liever zelf dan weet ik het zeker, kan al zo weinig missen, dus dan maar doorsparen en nieuw kopen en meteen meenemen zelfs, hahaha

  De katten, jaaaaaaaa zo lief gewoon, en onze afleidingen elke dag weer!

  Elburg, wat ziet dat er gezellig uit, ja leuk, ik hou daarvan! En mijn glimlach momentje was dus de kerstfair op mijn werk, ik werd achter de lootjestafel gezet om te verkopen en heb alles verkocht en zo goed als een record bedrag opgehaald, bij 58 euro zijn ze gestopt en een lootje kostte maar 0,50 cent, lol.. reken maar uit, dat hadden ze zelf niet verwacht!

  X

 3. Chromecast zegt me echt helemaal niks, haha.. maar wel balen dat je opgelicht door iemand via marktplaats. Hopelijk wordt er iets aan gedaan! En Elburg is een gezellig plaatsje hè. Ook zo leuk al die kleine straatjes en huizen. Kom er ook wel eens als ik bij m’n ouders in Zeewolde ben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *