Mijn week in foto’s

Dit was een leuke week met een bierproeverij, een concert van Kensington en een mooie boswandel. Blijer kun je me niet maken. Helaas viel het concert een beetje tegen..
Waarom dat lees je hier in mijn week in foto’s overzicht.

DSC_0249

Mannencadeau, de Sint was vroeg dit jaar. Mijn  man kreeg een kist die je met bijgeleverd breekijzer moest openbreken om zo bij het bier en glas te komen. Grappig he?

DSC_0254
Die Guus heeft weer een mooi plekje voor zichzelf gevonden hoor. In het zonnetje op de kast. Zie hem genieten.

DSC_0255

Mijn cactussen staan weer in bloei. Bijzondere bloemen vind ik het, ze zijn heel langgerekt als ze volledig uit zijn.
Het ziet er wel altijd bijzonder uit en geeft weer wat kleur in huis. Het is buiten al grauw genoeg..

DSC_0256

Wat een schitterende volle maan was het van de week! Ik moest er tijdens een wandel even een foto van maken.
Ik hoorde ook dat er mensen zijn die slecht slapen met volle maan. Ik slaap eigenlijk altijd erg slecht en onderbroken. ’s Ochtends ben ik het diepst in slaap, heb dan ook heel veel moeite met opstaan altijd.
Ik ben een avondmens…

DSC_0275
Ziehier de meest crappy plaatsen in de hele Ziggo dome….
Wij waren bij het concert van Kensington.
Naast dat we slechte plaatsen hadden (schadalig dat ze dit voor de volle mep verkopen..) vond ik het publiek erg doods en de band zelf ook niet helemaal op en top het grootste eerste gedeelte van het concert.
Ik kreeg de indruk dat de zaal toch net een maatje te groot voor ze was. Op festival Zand vond ik ze wel super.
Denk ook wel dat ik het vanaf andere plaatsen mooier had gevonden want ze schijnen een mooie licht en videoshow te hebben gehad..
Vooraf waarschuwden ze nog dat de band gebruikmaakt van vuurwerk en licht en knallen, dit om geen paniek te veroorzakenen onder de bezoekers i.v.m. de Parijs aanslagen.
Moet zeggen dat ik tijdens het optreden toch mee om me heen keek en van te voren de nooduitgangen had gelocaliseerd. Zou je altijd moeten doen eigenlijk.

DSC_0282

IMG_20151127_145034
DSC_0284
DSC_0287
DSC_0288
IMG-20151127-WA0009

Wij maakten een mooie wandel door het Maartensdijkse bos. Ik hou van naaldbossen die blijven nog lekker groen deze tijd van het jaar.

DSC_0290

Samen met mijn neef, zijn vriendin en mijn nicht hielden wij een bierproeverij. We hadden nog veel meer biertjes, ook veel van Amsterdamse brouwers. Het biertje Stout Moedig (staat niet op de foto) vond ik het meest bijzonder. Hij smaakte naar koffie, er zat ook koffie in! En ik hou niet eens van koffie maar vond hem wel lekker.
De Dead Pony Pale Ale van de foto is ook erg lekker overigens. Die is super fruitig!

IMG_20151124_135203

Ik wond sisal om onze lamp om te zien hoe dat zou staan bij wijze van DIY project. Ik ben nog niet helemaal klaar want het touw was op, dit was al een hele rol. Weet ook nog niet wat ik er van vind haha. Een gehaakte kap met dik wol vind ik ook erg leuk maar ik kan niet haken.

IMG_20151126_124854

Deze donuts van Lidl zijn zo lekker! Er zit een vanille sausje in. Ze hebben nog twee andere varianten tegenwoordig en het is niet goed voor mij hoor. Elke keer als ik er ben moet ik er gewoon een meenemen. Gelukkig doen wij 1 keer in de week boodschappen. Onze Lidl heeft tegenwoordig veel meer lekkere verse broodjes overigens.

IMG-20151126-WA0000

Mijn man had zin om dit jaar voor het eerst eens samen Sinterklaasavond te gaan vieren. Dus ik ging op pad voor een zak en cadeaupapier. En voor cadeautjes natuurlijk. Normaal vieren wij geen Sinterklaas want we zijn ook al jarig in december en januari. Ik ben goed geslaagd voor cadeautjes voor hem en hij ook want de zak zit aardig vol.
Ik word weer net zo zenuwachtig als een kind, kom maar op met dat heerlijk avondje. De truffelpepernoten zijn ook al ingeslagen, die zijn zoooo lekker. Als je dan nog nooit geprobeerd hebt, aanrader!

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

8 thoughts to “Mijn week in foto’s”

 1. Jeetje van Kensington, ja hoe durven ze dat voor normale prijzen te verkopen, dat ken ik wel anders inderdaad, minder goed uitzicht, plaatsen ook direct goedkoper… jammer!

  En wat mijn week heeft gemaakt vorige week? De babyshower van mijn nicht die mijn dochter had geregeld, hahaha haar gezicht was priceless toen ze binnen kwam 😀 staat nu ook op mijn blog plus 1 fam. foto van de vrouwenlijn, ik, nicht, dochter en mijn moeder 😀

  En deze week kan ik je ook al vertellen… vandaag, hahaha

  x

 2. Hoe durven ze dat bij kensington! Is dat bij alle concerten een plekje? Dus ook bij de grote buitenlandse artiesten?
  Jammer dat het wat teleurstelde. Hopelijk volgende concert op de agenda beter.

  Mijn hoogtepunt van de week was gisteravond. Toen was ik met vriendlief naar een concert van dEUS. Al jaren fan van en wilde ze al jaren live zien. Nu heb ik ze dan eindelijk live gezien en het was geweldig!

 3. Wauw, die plaatsen waren inderdaad echt slecht. Balen joh! En mijn hoogtepunt deze week. Pfoe, dat was eigenlijk best wel een hoop. Maar ja, na een overlijden en bijhorende crematie is al het leuke en vrolijke wel gelijk een hoogtepunt.

 4. Doe mij ook zo’n Hertog Jan kratje! Haha wat ziet dat er stoer uit. En met die plek in het Ziggo Dome voel je je toch een beetje genaaid lijkt me? Mijn hoogtepunt was toch wel weer het weekend met mijn schoonouders door brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *