Mijn week in foto’s

Een week van pijnstillers en chocola, jachtlustige katten, enge ijsjes, lichtgevende ananassen, lieve briefjes en een frisse wandel. Kijk mee naar mijn week in foto’s.

DSC_0215

Mijn redding deze week. Pijnstillers en Tony’s. Nog steeds last van die gekneusde ribben en aanverwante pijntjes.
Heeft tijd nodig. Tot die tijd dit dus..

DSC_0217

De ereader weer voorzien van een lading verse boeken. Ik ben vooral erg benieuwd naar het boek ‘Doorgang’ van David Mitchell. Een spannend boek over een spookhuis…
Ook wil ik mij gaan verdiepen in EQ oftewel je emotionele intelligentie.

DSC_0218
Guus kijkt graag natuurprogramma’s mee. Hij graait er zelfs met zijn pootje. Zowel op tv als op de tablet. Eigenlijk mag hij niet op bed, maar…
Het programma The Hunt gaat over de jacht in het dierenrijk. Wat een bijzondere en spectaculaire beelden!
Kennen jullie die programma?

DSC_0221
Ik vind dit een eng ijsje…

DSC_0228
Wij maakte even een wandeltje bij het Gooisch natuurreservaat. Fris maar fijn. De foto’s ga ik nog in een apart blogje zetten. Dit natuurgebied nabij ’s Graveland is een leuk en mooi stukje Nederland trouwens. Aanrader.

IMG-20151121-WA0003

Wel leuk na zo’n frisse wandel compleet met hoosbui… warme choco met een berg slagroom. Hmmmm

DSC_0239
Knappe Guus. Hij zit echt als een fotomodel.

DSC_0240

Onderweg naar de live webshopbeurs Flavourites spotte ik deze regenboog. Geeft een beetje kleur aan de donkere lucht.

DSC_0241
Het was weer leuk dit jaar op Flavourites live, deze ananaslamp is zo gaaf! Dit jaar heb ik niks gekocht, al vind ik die lichtbakken die je tegenwoordig overal ziet zo leuk. Vorig jaar kocht ik een letterbanner en liet ik mijn hand lezen.
Naast de Kromhouthal in Amsterdam Noord zit overigens de Foodhal van Jumbo. Een supermarkthal met live cooking en een restaurant. Ook een bezoekje waard!

IMG_20151118_185744
Deze Sony smartband hebben wij eigenlijk alleen maar aangeschaft voor de smartwekker functie. Zo trilt mijn man ’s ochtends zijn bed uit zonder dat ik een alarm hoor. Nu alleen nog even afleren dat ik nog steeds automatisch op zijn vroege tijdstip wakker wordt.. Zit er ingebakken.
Dit dingetje werkt overigens ook als stappenteller en je kunt er je muziek mee bedienen enzo.

IMG_20151119_095217

’s Ochtends wakker worden met zo’n lief briefje is erg fijn. De mooie bos bloemen kreeg ik van mijn moeder als beterschapsboeketje.

IMG-20151121-WA0004

Zaterdagavond hadden wij een jubileumdieet van een gepensioneerd collega. Wij aten bij Brasserie Bakboord in Almere. Een in de Michelingids vermelde tent. Was een culinair hapje dus. Ik at vis, mijn man tournedos.
Ook proefde ik ganzenlever. Maar vond het niet lekker en het idee hoe dat gemaakt wordt al helemaal niet.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

8 gedachten over “Mijn week in foto’s

  1. Gatver, ganzenlever, lever zo ie zo lust ik al vanaf mijn geboorte niet, hahaha Ik wist niet dat er in Almere ook michelin sterren rond gingen, dat is ook niets voor mij, doe mij maar een Bobbies of zo, hahahaha 😉

    Ondanks dus niet lekker zijn en je ribben, beterschap, toch nog een fijne week best wel. De kat, mijn dochter liet zien hoe 1 van haar katten voor de buis zat, groot scherm, en de voetbal tijdens de wedstrijd probeerde te pakken in het veld, hahahaha geweldig! Picasso doet dat dan weer niet…

    X

  2. Heb volgens mij iets gemist..? Gekneusde ribben, klinkt pijnlijk. Beterschap hoor!
    Lief dat bosje bloemen van je moeder en gezellig zo’n kat die je dan gezelschap houdt. Handig die smartband.. en zo vroeg wakker worden, dat herken ik. Wekker gaat door de weeks rond half 7 af en in het weekend word ik dan ook standaard wakker. Niet fijn, maar wel lekker dat ik me dan nog een keertje kan omdraaien 😉
    Die ananassen zijn grappig zeg! En ganzenlever zou ik nooit eten, gewoon om het idee hoe het gemaakt wordt, brrr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *