Mijn week in foto’s

Het was mij het weekje wel! Een gigantisch gaaf concert van mijn favoriete band Foo Fighters in Ziggo Dome, een gezellig en goed concert van Kenny B in de popzaal hier in de stad en 4 dagen vrij samen met mijn lieftallige echtgenoot. Dat betekende shoppen voor flitsende gympen, lunchen bij La Place, spelletjes spelen, uitslapen en ontbijtjes op bed.
Geen wonder dat het hier deze week een beetje stilletjes was….
Kijk mee naar mijn week in foto’s!

DSC_0108

Wat een herfstig uitzicht was dit! De mist gaf een prachtig effect aan de zonsondergang. Inmiddels zijn de bomen haast allemaal kaal. De laatste blaadjes waaien er snel af met deze wind. Wat is dat snel gegaan!

DSC_0117

Jaaaaaa! Een uitverkocht Ziggo Dome. Wat waren de Foo Fighters geweldig goed. Wij hebben genoten!
Het was wel bijzonder dat zanger Dave Grohl nog met zijn been in een brace op zijn rocktroon zat.
(Dave brak afgelopen zomer zijn been en moest o.a. het Pinkpop optreden cancellen, hij ontwierp echter zelf een rocktron met licht, rook en gitaarhalzen, een rock koning waardig!)
Het mocht zijn enthousiasme niet drukken, hij ging als vanouds als een beest te keer. YEAH!

IMG_20151105_234323

Alle grote hits kwamen voorbij, Everling, Learn to fly, Monkeywrench en Big me afgewisseld met wat recenter werk, zoals Congregation. Ik was erg blij dat ik erbij was.
Het voorprogramma was de band Trombone Shorty maar daar was ik niet zo over te spreken, bovendien stond het geluid veel te hard. Gelukkig heb ik altijd oordoppen in naar concerten.

IMG_20151106_112229

Ik kocht dit gave tshirt van de tour die inmiddels is omgedoopt tot de Break a leg tour.

Als je meer wilt lezen over dit concert en meer foto’s en filmpjes wilt bekijken moet je echt even naar de napret pagina van Mojo surfen!

DSC_0168

Nog meer concertplezier. Kenny “Parijs”B trad op in onze lokale popzaal. Wat was het gezellig!
Zijn hits werden uit volle borst meegezongen door een razend enthousiast publiek. Er kwamen ook covers van o.a. Bob Marley voorbij. Zijn live band speelde super goed! Kenny was een leuke entertainer en de popzaal had een stel Surinaamse vrouwen uitgenodigd die voor Surinaamse hapjes zorgden.
Het voorprogramma werd verzorgd door Gerson bekend van De Beste singer songwriter van Nederland.
Was weer een gezellige avond!

DSC_0179

Al een tijdje ben ik op zoek naar nieuwe gympen en ik had mijn zinnen gezet op New Balance gympies.
Maar zoals gewoonlijk als je iets zoekt vind je het niet, je moet er tegen aan lopen… Of ben ik de enige die dat heeft?!
Tijdens een bezoekje aan Sport 2000 viel mijn oog op deze geweldige vrolijke exemplaren in een uitverkoophoekje.
70 euro, leuke prijs! Maar nog leuker was het dat ik nog eens 10 euro korting kreeg met spaarpunten, dus voor 60 euro waren ze van mij. Ben er erg blij mee, ze zitten super lekker en de neuzen zijn lekker breed. Iets wat fijn is met mijn moeilijke voetjes.

DSC_0165

Shoppen maakt hongerig en dus gingen wij lunchen bij La Place. Wederom met voordeel want ik kreeg leuke aanbiedingen via de La Place app. Hou ik van!
Ik vind een dagje de stad in met mijn man zo leuk, helemaal omdat het niet zo vaak voor komt. Meestal gaan we samen naar het bos haha.

DSC_0180

Omdat hij met mij mee is wezen shoppen gunde ik de man des huizes een mannenzondag. Met motorraces (vind ik zelf gelukkig ook leuk om te kijken) en voetbal. Compleet met bier, bakhapjes en hamburgers.
Heb weer wat bonuspunten gescoord haha.

IMG_20151106_212724

’s Avonds speelden wij dit spelletje. Kennen jullie het nog? Het is Mastermind. Deze plukten wij van mijn ouders hun zolder mee. Ik was er erg goed in tot frustratie van mijn medespeler.
Altijd leuk om goed te zijn in een spelletje. Dit was zijn beurt overigens 😉

IMG-20151103-WA0008

Omdat ik mij shit voelde verraste manlief mij met een boeket. Altijd leuk en ik fleurde er wat van op.

IMG-20151108-WA0000

Screenshot_2015-11-06-19-12-13

Tot slot twee poezenfoto’s. Guus vermaakte zich met zijn balletje op zijn krabpaal en deze close up maakte in van knappe Phoebe. Schitterend he? Zou die foto best willen laten afdrukken op canvas of iets dergelijks.

Dit was mijn week!! Wat was het hoogtepunt van jullie week?

7 thoughts to “Mijn week in foto’s”

 1. Fijn dat jij zo genoten hebt bij het concert, ken het idee, maar dan een ander genre, hahaha

  Mastermind, ja heel vaak gespeeld vroeger met mijn vader vooral weet ik nog. Daarna nog weleens met mijn ex man en uiteindelijk is het spel verdwenen, in je eentje is daar zo weinig aan 😉 Ergens wel jammer, net als trick track, ken jij dat, backgammon maar dan die andere versie, hahaha

  ja die foto van Phoebie is prachtig! Die zou ik ook laten afdrukken als ik jou was. Ennuh hoe mijn week was, of hoogtepuntje? Guus de postbode en mijn beste vriend en nog wel meer dingen, mijn werk, ook zaterdag in de stad even markt en het nieuwe foodcentre, ben je daar nog geweest? 😉

  X

 2. Leuk overzicht! Ik moet vaak ook tegen dingen (kleding) aanlopen. Als ik echt op zoek ga, dan kan ik nooit slagen 😉 En ‘Mastermind’.. goh, dat is echt lang geleden dat ik dat gespeeld heb. Volgens mij de laatste keer tijdens een zomervakantie in Friesland, toen ik nog op de lagere school zat. Tijdje geleden alweer, haha 😉

 3. En zo hoort het ook, optreden ondanks een gebroken been of wat dan ook. Als het kan, do it! Anders hou je ook niet van je muziek en je vak, lol.

 4. Hoe kom je er nu bij om voor New Balance te kiezen? Zou mij nooit invallen… Wel een leuk kleurtje trouwens.
  Ik draag heel graag Nike Air Vlassic, maar die worden verdorie niet meer verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *