Mijn week in foto’s

In de rubriek mijn week in foto’s geef ik jullie normaliter op maandag een fotografisch overzicht van mijn week.
Omdat de afgelopen weken nogal heftig waren is dit niet precies een overzicht van de afgelopen week maar gewoon wat random foto’s van de laatste tijd. 

bloemenwijnlaplace

Op mijn  verjaardag kreeg ik onder andere deze vrolijk gekleurde bloemen. Ik kan erg blij worden van de lente in huis. Ik vind de Tulpen zo leuk als ze helemaal gek gaan uithangen. Gerbera’s zijn mijn lievelingsbloemen.

’s Avonds na het werk pootjes omhoog even gewoon even helemaal niks. Genieten met een glaasje wijn.Rustig aan, dat hoort er ook bij als je weer een jaartje ouder geworden bent.

Mijn  man en ik wilden gaan wandelen maar aangekomen op de plaats van bestemming ging het al maar harder regenen. Er was maar 1 ‘vervelende’ oplossing. Iets lunchen bij La Place.

boekenspel

In de winkels kon ik nergens meer het nieuwe Slurp boek van Ilja Gort krijgen, dus bestelde ik een exemplaar bij iemand via Marktplaats. Genieten deze boeken over puur levensgenot en de geweldig droge humor van Ilja Gort, selfmade wijnboer in Frankrijk.

Mijn favo thrillerschrijfster Tess Gerritsen heeft ook eindelijk weer een nieuw boek uit met in de hoofdrollen Rizzoli & Isles. Ik heb alle boeken van Tess in de kast staan en gelezen. Dit nieuwe exemplaar stelt wederom niet teleur!

Laatst speelden wij weer eens een avondje een spel. Het werd Triviant en ik bewees maar weer eens dat wijsheid met de jaren komt door te winnen.

guusliggen

Onze Guus is kampioen schoonliggen, helemaal als hij het koud heeft moet je hem af en toe echt zoeken….

lekkereten

Een blik op het eten van de afgelopen weken. Mijn befaamde Griekse salade, met knoflookbroodjes, oeh ah shoarma met voor de gezondheid wat rauwe andijvie ertussen, dat vind ik zo lekker. En een zondagse lunch met een frietje Joppiesaus. Hebben jullie al honger??

sneeuw

De eerste sneeuw! Ik was die ochtend vroeg wakker en maakte er wat foto’s van. De katjes vonden het ook om hun pootjes bij af te likken…

20150124_145256
Deze koekoeksklok heb ik van mijn opa geërfd. Ik vond het moeilijk aan te nemen maar ik ben blij dat ik hem nu toch bezit. Het is een hele mooie herinnering aan mijn opa. En een die, zoals mijn moeder al zei, niet misstaat in onze “boshut”.
Ik vind het ook erg bijzonder dat de klok het nog doet en op de wijzerplaat vermeld staat dat hij gemaakt is in West Germany. De katten vinden het maar wat raar, dat gekke vogeltje wat elk uur uit zijn huisje stormt om koekoek te roepen. Hun geschrokken koppies spreken boekdelen.

 

15 thoughts to “Mijn week in foto’s”

 1. Leuk overzichtje. Triviant hebben wij met de kerstdagen nog gespeeld. We doen het niet vaak, maar leuk spel vind ik. Wat mooi dat je de koekoeksklok van je opa nu in huis hebt hangen. Haha ja tis ff wennen zo’n geluidje steeds natuurlijk 😉

 2. Wat is dat een ontzettend mooie klok die je van je opa heb je geërfd! Gerbera’s zijn ook inderdaad hele mooie bloemen, maar mijn lievelingsbloemen blijven toch narcissen en hyacinten.

 3. ik heb jouw week met plezier en een glimlach op het gezicht gelezen.
  Ik zit nu zelf trouwens met een glaasje rode wijn te genieten, gezondheid!
  Die poezen kunnen wel de vreemdste plaatsjes opzoeken om te slapen hé.
  En die klok vind ik fantastisch, past misschien niet in iedere woonkamer qua stijl, maar het is dan ook een mooie herinnering aan je opa.

 4. Wat een mooie klok en een mooi aandenken aan je opa. En er komt nog echt een koekoek uit… hoe gaaf 😀 Gefeliciteerd met de winst bij Triviant ook 🙂

 5. Het nieuwe boek van Tess Gerritsen heb ik inmiddels ook binnen. Ben helemaal weg van die serie. Kreeg deze week echter ook het boek van Pascale Bruinen en moet nu dus de moeilijke keuze maken wat ik als eerste ga lezen. Tijd voor de zomer dat we lekker in het zonnetje kunnen lezen…
  Die klok is mooi!!! Ik heb hier ook gewoon een antiek kastje en stoeltje van mijn moeder tussen alle ‘moderne’ meubels staan. Kan prima en de herinnering is gewoon TE belangrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *