Mijn week in foto’s

Deze week kregen wij langverwachte post uit China, die helaas een beetje tegenviel, zetten wij voor het eerst de kachel aan, was er weer tijd voor gekkigheid van de katten, kocht ik een leuk shirtje en gingen wij het bos in bij schemer voor burlende herten. Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s!

DSC_0990

Via Ebay bestelde ik deze magnetische telefoonhouder. Leuk idee! Je plakt een rond plaatje achterop je telefoon en zo kun je je telefoon magnetisch vastklikken aan de houder. Het pakketje kwam na een paar weken aan vanuit China en helaas was de bal al losgelaten uit de houder dus deze moest ik zelf opnieuw lijmen.
Helaas heb ik geen goede plek op het dashboard om hem op te plakken en blijkt mijn Sony Xperia Z telefoon wederom te zwaar voor deze houder, hij zakt alsnog naar beneden. De vorige houder is hier al door stuk gegaan en mijn telefoon is er toen ook nog eens uitgevallen en beschadigd…
Ik zoek echt een houder voor zware smartphones!

DSC_1003

Het is overduidelijk herfst geworden. Dat is niemand ontgaan.. Tijd voor deze lekkere thee!

DSC_1018

IMG_20151016_200032

Op vrijdagavond zouden wij eigenlijk op beverexcursie gaan met een bootje van Staatsbosbeheer, maar onderweg ernaartoe toen ik de uitnodiging nog eens doornam bleken wij ons een uur vergist te hebben in de tijd.
Wij waren al te laat! Shit! Dat was enorm balen en wij hopen op een andere dag nog eens mee te mogen om te proberen deze mooie beesten te spotten.
In de polder besloten wij dus om het stuur om te gooien en richting Oostvaardersplassen te rijden omdat dit nu dé tijd is van de burlende herten!
Daar aangekomen kwam het geburl ons van  alle kanten tegemoet. Wat een indrukwekkend oergeluid!
Klinkt soms ook echt beestachtig spooky. Het was al aardig donker en terwijl wij ons over een bospas begaven hoorden wij overal geritsel van wegspringende herten en het geburl overal om ons heen. Het was helaas al te donker om iets te kunnen zien, behalve wat silhouetten hier en daar van erg grote herten.
Dit zorgde soms wel voor een Scoobie Doo momentje haha. Vanavond een herkansing, dan gaan wij iets vroeger richting de Oostvaardersplassen om ze te zien en hopelijk wat mooie plaatjes te schieten.
Als je zelf nog de kans hebt het bos in te gaan rond schemer (’s ochtends of ’s avonds) zeker nog even doen nu de bronstijd nog aan de gang is!!

IMG_20151013_135242

Dit leuke truitje kocht ik deze week bij C&A. Manlief dacht dat het een soort hippe polkadots waren (term die hij onlangs van mij geleerd heeft haha) Nee man, het zijn poesjes!!
Ze hebben ook een hondjes variant overigens.

IMG_20151013_193057

Mooi zonsondergang weer deze week te zien vanuit ons appartementje. Verveelt nooit!

IMG_20151013_220220

Toen de thermostaat deze week 17 graden aangaf werd het mij te fris in huis. Dus op 13-10-2015 ging bij ons voor het eerst de kachel aan. Mijn streven is altijd geen kachel voor 1 oktober en dat is dus ruimschoots gelukt.
Hopelijk besparen wij ook volgend jaar weer!

IMG-20151014-WA0000

Ik heb vast weleens verteld dat een oude middelbareschoolvriend van mij in Boston woont. Hij stuurde mij deze week deze foto van een Halloweenhuis bij hem in de buurt. Ik weet nog toen ik rond deze tijd in Boston was ik mij ook zo kon verbazen om die gigantisch versierde huizen. Ze maken er hele spookhuizen van.
Je ziet trouwens ook wel dat Halloween ook hier in ons eigen land. Een combinatie van Sint Maarten en Halloween lijkt mij wel leuk. Dus verkleden maar wel ook zingen!
Zag laatst hier in de buurt ook een heel versierd Halloweenhuis, was best leuk.

IMG-20151016-WA0002

Guus blogde deze blog gezellig mee.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

10 gedachten over “Mijn week in foto’s

 1. Wat balen van die houder. Ik ben ook nog steeds op zoek naar de ideale houder voor mijn telefoon. Gaaf die huizen in Amerika. Ik zou het zelf ook wel leuk vinden om me helemaal uit te leven met Halloween en Kerst. Jammer dat we dat hier niet doen.

 2. Dat is inderdaad balen als je zolang wacht op een pakketje en dan… maar goed, dat hoort erbij. En ja, van die burlende herten, toen ik dat al zag, hahaha hadden we het er al even over, scooby doo momentje, echt hoor, waaghalzen 😉 nee, maar goed, ik zei al, dat ik dat overdag al heb als ik in een bos ben alleen, van de week nog in Pampus dus ’s morgens vroeg met zon, al die krakende takken, geritsel maar niets zien! oef, lol…

  Ik wens jullie heel veel plezier vanavond dus? 😉 En dit keer gaat het goed, breng maar een hoop mooie foto’s mee terug!

  Halloween heeft overigens niet te maken met Sint Maarten, dat is echt een Heilige die kinderen heeft beschermd net als Sint Nicolaas, en Halloween heeft alles te maken met All Saints Eve uit Ierland en het oude Keltische Engeland al, de sluiers tussen onze wereld en die van de overledenen is dan extra dun en je zou dus makkelijk contact kunnen maken met… in België wordt dit ook echt zo gevierd op 1 nov. Google maar eens op Samhain, dan snap je het eerder en meer, Amerika heeft dankzij deze culturen net als de kerstman, er Halloween van gemaakt, en heeft het heksenfeest zo gestopt.

  X

 3. Dat t-shirt met je hippe poezen-polka-dots (haha) die is echt heel erg leuk. C&A heeft de laatste jaren sowieso erg leuke kleding. Oh en hee-lijk, die thee!! Ik drink niet anders meer sinds het zo regenachtig en koud buiten is.

 4. Had je mijn tweet nog gezien?
  Hier was het vandaag de hele dag mistig en grauw, beetje depri weer.
  Die thee is lekker hè? Als ik al thee drink, dan is het die…
  Hier staat de cv al langer aan, helaas 1 oktober niet gehaald dit jaar, het was gewoon écht koud!!!

 5. Ik heb een fijne houder die ik in de luchtrooster steek. Iphone blijft er fijn in zitten, zelfs met hoesje. De Oostvaardersplassen, prachtog plekje, mijn achtertuin 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *