Mijn week in foto’s

Deze week bestond naast werken uit een druk maar leuk weekend. Wij gingen naar autoraces kijken en bezochten het concert van Stereophonics in Paradiso Amsterdam.
Daarnaast is er flink geklust in ons huis en genoten Phoebe en ik van de wekelijkse folders.
Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s.

DSC_0939

Dit rendiertje kocht ik bij Action. Hij is van poreselein en er is een gouden en zilveren variant.

DSC_0963

IMG-20151010-WA0001

Zaterdag gingen wij naar Zandvoort voor de Blancpain GT race. Ik ging erheen met mijn man, broertje en vader.
Het was mijn eerste race ooit en ik vond het erg leuk. De mooie snelle auto’s, inhaalmanoeuvres en het overweldigende geluid van alle scheurende motoren. Kijk die groene Ferrari!! Volgend jaar weer?

DSC_0967

Ik vind het altijd leuk als de wekelijkse folders in het weekend in de bus vallen. Phoebe deelt deze passie en gaat er altijd snel met haar kattenkontje op zitten. Vind ze leuk.

DSC_0983

Nadat wij zondagmiddag de verjaardag van mijn broertje hebben gevierd gingen wij naar Paradiso Amsterdam voor het concert van Stereophonics een band uit Wales. Het was een kleine zaal voor zo’n grote band. En het was dan ook helemaal uitverkocht. De laatste keer dat ik ze live gezien heb was jaren geleden in de Heineken Music Hall.
Het was weer net zo goed. Van ingetogen liedjes tot keihard rocken. Leuk weer eens zo’n concertavondje.
Kan niet wachten op de concerten van Foo Fighters, Kenny B en Kensington in november.

IMG-20151004-WA0003

En dan waren er deze week de nodige klusjes in huis. Zoals het voor het eerst van ons leven een stortbak vervangen.
Uiteindelijk gelukt, ziet er best netjes uit weer toch. Hebben jullie ons toilet ook eens gezien haha.

IMG-20151005-WA0005

En mijn man is druk bezig een wand vol planken te maken in de schuutr. Eindelijk bergruimte! Wij zijn niet zo groot behuisd en hebben spullen in ons appartement staan die wij graag uit huis en in de schuur zouden willen opbergen.
Dat kan binnenkort en dat is erg fijn.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

5 gedachten over “Mijn week in foto’s

  1. Bergruimte op een appartement is altijd een crime ergens, hahaha i know, gelukkig zijn die planken hier direct gemaakt toen ik hier introk 21 jaar geleden en dat scheelt een hoop ja! Maar ik mis nog 1 berghok en dat is om de strijkplank en de stofzuiger in te stoppen, die hebben altijd en nog, dus gewoon in een hoek in de slaapkamer gestaan ergens, en staan nu in de oude kamer van mijn dochter, heb ik een kamer extra, maar doet altijd rommelig aan! Zo jammer, en die in de box zetten is ook niet handig natuurlijk, hahaha

    Een heerlijke week dus, verjaardag, alsnog van harte gefeliciteerd, paradiso, gaaf en heerlijk! 😀

    Mijn mooiste momentje was afgelopen zondag en dat staat op blog, ik weet niet of je het al hebt gezien 😉

    X

  2. Opbergruimte, op de een of andere manier kun je er nooit genoeg van hebben… Hier heb ik gelukkig een garage, schuur, kelder en zolder. Plek zat!!!

    Ook weer bij de Action geweest dus? Hihi, ik moet er ook zeker 1 keer in de twee weken heen. Er blijft me altijd wel iets aan de vingers plakken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *