Mijn week in foto’s

Afgelopen week had best wat hoogtepunten. Een super gezellig (én lekker) etentje met mijn ouders, een fijne wandeling, een lekker broodje kroket, nieuw speelgoed voor volwassenen, gekke poezen, leuke aankoopjes en heerlijke bockbiertjes. Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s!

DSC_0862
Zucht… katten en kranten. Altijd als je even lekker zit te lezen duiken ze er boven op. Hoezo aandacht?!

DSC_0903

En weer eens een foto in de serie Guus in gekke posities. Meneer was lekker tussen deze stapel zooi gekropen.
Haha dat mandje erbovenop ook.

DSC_0912

Een goed geheugen heeft hij ook nog eens, ongelofelijk. Ik moest dezer week halsbrekende capriolen uithalen omdat hij over het balkon tussenschot gesprongen was zo naar de buren. En die waren op vakantie….
Dus nu hebben wij het heel goed dichtgemaakt en zie meneer eens blijven loeren en mopperen. Hopelijk kan hij er nu niet meer overheen springen want dat vind ik erg eng.

DSC_0913
Speelgoed voor volwassenen. Wij kochten een stoomreiniger… Als je hier blij van kunt worden betekent het echt officieel dat je volwassen geworden bent.

IMG_20150927_133317

Ik maakte een grappige bordtekening in de keuken. Moet trouwens nog eens een extra laag krijgbordverf aanbrengen, het dekt niet zo super.

IMG_20150927_144408

Zo blij met onze nieuwe eethoek. Mijn ouders kwamen hem deze week even uit testen.

IMG_20150927_175128

Dus maakten wij een lekkere broccoli/ham quiche en een Griekse spinazie salade. Was zalig!!

IMG_20150927_175642

IMG-20150924-WA0007

Guus de ramptourist. Van de week was er een keukenbrandje ontstaan aan de overkant nadat de man zich na een val van het balkon buiten hard gesloten. Je maakt nog eens wat mee hier. Spannend om super snel alle hulpdiensten te zien uitrukken.

IMG-20150924-WA0025

Wij hielden afgelopen weekend een soort mini bockbier proeverij. Met lekkere hapjes! Die van brouwerij het IJ is een aanrader!

IMG-20150925-WA0001

Deze lamp spotte ik bij Action en die zou erg leuk staan op ons dressoir! Heb hem nog niet gekocht..

IMG-20150925-WA0008

Samen met mijn vader gingen wij naar Holland: de film. Was weer schitterend die mooie natuurbeelden van ons land. Vooral die van de zeearend met een camera op zijn rug.

IMG-20150925-WA0010

Deze kaarsen kocht ik bij Xenos. Kreeg het tweede pakje gratis. Ze staan leuk op de eettafel in stenen flessen.

IMG-20150926-WA0012

Een wandeling over de Hoorneboegse heide werd afgesloten met een lekker frietje en broodje kroket en frikandel.
Om de een of andere reden ben ik de laatste tijd verslaafd aan broodjes kroket! Te lekker!

IMG-20150926-WA0018

Afgelopen week kwam er een blog online met allemaal paddestoel foto’s.

IMG-20150928-WA0001

Guus heeft na een ongelukje een tijd terug een wipnageltje overgehouden die hij niet kan intrekken. En als meneer dan ’s ochtends slaperig halfbakken over mij heen spingt schampt zijn nageltje mijn hand. Best wel au!

Dit was natuurlijk niet het hoogtepunt van deze week haha. Maar wat was wel het hoogtepunt van jullie week?

12 gedachten over “Mijn week in foto’s

 1. Leuke foto’s! Wat een prachtige katten heb je! En die kaarsen met kleurverloop vind ik ook erg leuk! Alleen zijn het niet zo mijn kleurtjes en gebruik ik om veiligheidsredenen alleen nog waxinelichtjes in huis. Maar mooi zijn ze wel…

 2. hahahahaha de kat en dat loeren, middenin gaan liggen terwijl de mand bovenop staat, echt, gekke beesten hebben we toch! Heerlijk deze week in foto’s ik geniet met je mee en die popcorn, moest dat NOU???? Nu heb ik net bij de AH die cheese fondue chips gevonden en ja er ligt een zak in de keuken nu, hahaha nu spoor je mij weer aan om… 😛

  Je hand, herkenbaar, maar dan gewoon omdat meneer hier het gewoon leuk vind of zo om gewoon te slaan met nagels uit op zijn tijd. 😉 Die hulpdiensten hier, helemaal waar, ik zit vlak bij de A6 natuurlijk dus wat denk je, pffffffffffffff de afgelopen week zijn er 2 avonden achter elkaar geweest dat het ergens bal was die kant op, eerst politie, ambulance en dan ook nog brandweer erachteraan, geen idee verder!

  X

 3. Haha, zo herkenbaar: katten die ergens op gaan zitten (bij mij soms op mijn laptop). Waarom toch? Gekke beestjes :). Leuk ook, zoveel kattenfoto’s. En wat een mooie kaarsen!

 4. Mijn katten kunnen er ook wat van! Voel regelmatig een van mijn katten zich heerlijk nestelen in mijn been, of als ik op de bank met de laptop zit, komt er opeens een katten snoet voor mijn laptop langs, om zo óf met mij mee te kijken, of om aandacht te vragen. Heerlijk, katten 😉

 5. Jullie eettafel is echt heel erg gaaf, zou ik zelf ook meteen kopen!!!
  Ik ben blij dat ik een kat heb die nauwelijks de tuin af durft te gaan, ben ik hem gelukkig ook nooit kwijt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *