Mijn week in foto’s

Een huis is nooit af, dat is een veelgehoord gezegde. En soms is de tijd gewoon gekomen om daar eens iets aan te gaan doen. En wat doe je dan? Juistem, op naar Ikea en de bouwmarkt (wat naar he?!)
Een zooitje fijne inkopen gedaan voor ons huis, lekker gebarbequed, geklust in huis, geknuffeld met de katten en genoten van de zon dat waren toch wel de hoogtepunten van onze week.
Kijken jullie mee naar de foto’s?

IMG-20150801-WA0012

De nieuwe barbeque testengaat beter met een lekker biertje erbij. Leffe Blond is mijn man zijn favo biertje.

IMG-20150801-WA0010

Ik maakte zelf saté naar het heerlijke recept van mijn moeder. Dat vind ik het allerlekkerste op de bbq.

IMG_20150803_121043

Eindelijk was ze zon terug! Voordat ik moest gaan werken genoot ik er nog maar even van. Net als van het boek Wij van David Nichols overigens. Ik schreef al eerder iets over dit leuke boek op mijn blog.

DSC_0489

Soms wordt Guus zo doodmoe van Phoebe. Tja vind je het gek als ze met zo’n grumpy rondloopt.

DSC_0488

Daarna viel hij hand in poot met mij in slaap. Ahhh

DSC_0487

Dit is toch een verschrikking zulke hoekjes in huis. Na onze huisaankopen ging manlief er even goed voor zitten om plinten te plakken.
Dit klusje ligt er al zooooo lang en nu krijgen we dan eindelijk plinten en maken wij onze vloer af.

DSC_0486

Wat een prachtige zonsondergang was dit. De lucht stond in lichterlaaie. En ik werd nog verliefder op ons altijd prachtige uitzicht.

DSC_0481
In de avondzon genieten van een chipje en een biertje. Ik vind Grolsch Radler overigens lekkerder dan de Wieckse witte variant.
Mijn man dronk hier een La Trappe trippel, nog een favoriet van hem.

DSC_0475

Shoppen!!!!!!!!! Dit was de oogst van de dag. Nieuwe vloertegels voor de badkamer, laminaat voor het extra kamertje, plinten, een nieuw rolgordijn, ondervloer, bloempot, bestekbak en vast nog iets wat ik vergeten ben. En we waren ook nog eens voordelig geslaagd mag ik zeggen!
En wat is een auto met grote kofferbak toch handig. Ik mis alleen een trekhaak…

DSC_0472
Deze tafel bij Ikea vond ik wel leuk, maar we willen juist van de zwarte meubels af. Ik wil erg graag samen zelf een tafel van steigerhout gaan maken. Ons haardje is ook goed gelukt en was leuk om te maken (evenals het plezier achteraf als mensen zeggen leuk haardje en vervolgens ervan opkijken als je zegt dat je het zelf gemaakt hebt!) Dus waarom niet. Alleen nog even tijd vinden voor de klus.

IMG_20150801_130152

Zweedse balletjes en friet, tja dat moest natuurlijk even want de Ikea doorslenteren maakt hongerig. Ik vind de balletjes het lekkerste met satesaus. Oh en die kersendrank vind ik altijd zo lekker. Nu ik deze foto weer zie heb ik sp0ntaan zin weer naar Ikea te rijden voor een lunch.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

 

11 thoughts to “Mijn week in foto’s”

 1. hahahaha zijn die balletjes nu ook met sate saus, het is alweer lang geleden dat ik naar Ikea ben geweest EN er ook iets gegeten heb, en zo wel, dan meestal een broodje juist, omdat ze toen alleen met een tomatensaus waren, en die vond ik niet zo lekker, die saus. 😉

  Heerlijk als je dit allemaal zo kunt doen en dingen af kunt maken, is hier ook zo maar het meeste is ook voor de woningbouw, bellen, neerleggen en het wordt gedaan, hahaha

  Een heerlijk weekje dus,en ja de luchten kunnen heel mooi zijn. Mijn week was druk en rustig tegelijk… weinig bijzonders, beetje bijtrekken van de week die ik daarvoor had.

  X

   1. hahaha ja dat kan ook, maar ik wist niet dat ze het hadden 😉 Trouwens, je bent wat stil? 😉 ik zit hier nu via bloglovin’ en realiseer mij dat ik daar nog wat achter loop, hahaha

    X

 2. Lekker aan de klus dus!!! Lijkt me ook zo leuk, een steigerhouten tafel. Als je hem kant en klaar moet kopen zijn ze bijna niet te betalen helaas…

  Grtz Serena

  P.S. Volgens mij is er iets misgegaan met de kop van je tekst. Er zijn nogal wat letters weggevallen.

  1. Oh thanx ik ga er even naar kijken. En ja wat je zegt zelf maken is stukken goedkoper. Zit hier zo n houthandel in de buurt. Kun je zelf gebruikt steigerhout uitkiezen. Heeft wel wat.

 3. Wow, jullie achterbak… goed gevuld om weer verder te klussen! En ik heb gisteren The Rosie Project uitgelezen en had nog geen idee welk boek ik zou gaan lezen, maar nu wel… Wij natuurlijk! 😉

 4. Leeeuk 🙂 en lekker die Zweedse balletjes! Heb ze pas voor het eerst op en ik vond ze echt heel lekker! Krijg er spontaan zin in haha. En tof dat je zelf een tafel gaat maken, mooi DIY project 🙂 succes!

 5. Wat een leuk overzicht! Ik ben zelf niet zo gek op saté, behalve als m’n moeder ze zelf heeft gemaakt 😉 En die plintjes.. wat een rotklus hè! Ik heb hier in een huis een muur die wat rondloopt. Heeft heel wat gemopper opgeleverd, hahaha 😛

 6. Die koffer zat wel goed vol zeg! En al die karwijtjes opgeknapt krijgen in huis, dat geeft toch super veel voldoening hé… Ik heb volgende week verlof, en dan wil ik ook weer vanalles gaan doen, eens zien wat we gedaan zullen krijgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *