Mijn week in foto’s

Een bezoekje aan Abcoude, een zomerstorm, nieuwe bbq, een nieuwe bril en een luie kat. Dat somt zo’n beetje mijn week wel op.
Time flies when you’re having fun, nietwaar? Alweer een week voorbij en alweer bijna augustus!
Kijk mee naar mijn week in foto’s.

DSC_0444

Met mijn ouders bezocht ik Abcoude. Wat een leuk plaatsje is dit! Floortje Dessing woont in Abcoude. Die zijn we niet tegen gekomen, maar we zagen wel Bartho Braat a.k.a. Jeff uit GTST aan de wandel met zijn hond. Grappig.

DSC_0446

IMG_20150723_210635

De landelijke omgeving van Abcoude is ook erg mooi. Lijkt mij leuk hier eens een motorritje te doen samen met mijn man.

DSC_0451

Phoebe is soms echt een luie kat. Hier was ze te lui om te spelen. Ze pakt het speeltje wel, maar blijft lekker languit op het kussentje liggen.

DSC_0456

Wat een mooie luchten weer afgelopen week. Dan ben ik weer even extra verliefd op ons uitzicht!!

DSC_0459

Ik koos een nieuwe bril uit. Deze heeft een matte look van voren en carbon veren. Nu maar wachten en hopen dat ik snel bericht krijg om hem op te kunnen halen!!

DSC_0462

Ik kreeg een gigantische bui op mijn hoofd maandag. En bij thuiskomst bleek de balkondeur nog open te staan. Dat was dweilen geblazen.
Hier is de laminaatvloer niet zo blij mee…


IMG_20150728_085738

Ik bracht een bezoekje aan de tandarts. Gelukkig heb ik daar nooit problemen mee. N0g nooit een gaatje gehad, altijd complimenten.
Voelt altijd een beetje of je een goed rapport hebt gehad na afloop haha.
IMG-20150728-WA0002
Ziehier wat stormschade.. Gelukkig was het geen weer om buiten te spelen anders had er een kindje nogal hoofdpijn gehad vrees ik..
Ik vond het best spannend toen ik door de storm met de auto naar mijn werk moest rijden. Er lagen zoveel grote takken over de weg heen en zelfs een stuk pui van het Italiaanse restaurant in het centrum lag compleet over de weg heen.
Gelukkig is er dit weekend mooier weer op komst..

Bodum Fyrkat Picnic Houtskoolbarbecue - Ø 39 cm - Zwart

Kunnen wij meteen onze hippe bbq testen! Een klein handig dingetje voor op het balkon en die looks vind ik erg gaaf.
Het is de Bodum Fyrkat en deze mazzelaar tikte die voor slechts tien euro op de kop in een uitverkoop van AH. 😀
Het lekkerste op de bbq vind ik Indiaas gekruide spareribs en zelfgemaakte saté ala mama. Wat zijn jullie favorieten??

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

 

10 gedachten over “Mijn week in foto’s

 1. Hahaha jullie kat, ja zeer herkenbaar hier ook weleens dat Picasso zo lui is en toch dat speeltje vast wil houden, lol.

  Mooi overzicht, hier lagen achter mijn huis maar liefst 8 bomen om in totaal langs het fietspad, allemaal langs de kant van de flat dus… die zijn vanmorgen versnipperd weet ik, herrie!

  Op de BBQ, zelf gemaakte shaslicks denk ik dan, of de sate zelf gemaakt idd. Spareribs heb ik nog nooit van de BBQ gegeten volgens mij, of ik weet het niet meer…
  Mijn week was druk, met een mooie afsluiter en vooral vandaag, mijn fysiotherapeut weer terug van vakantie, heerlijk! Ook al voel ik nu bont en blauw in mijn rug, hahaha

  X

   1. Ik kan het nu nog beter zo zeggen.. alles wat op een stokje zit? Behalve als er vis tussen zit, hahaha Northflix had na jou toevallig? OOk een BBQ blog, met dezelfde vraag, en daar dacht ik aan gewoon alles wat aan een stokje zit, hahaha

    X

 2. Mijn katten zijn totaaaaal niet lui. Ze rennen je ondersteboven om vervolgens een uurtje te slapen. RUST! hahaha Nee hoor, ik hou van die draken! Leuke foto van je kat, ook een herkenbare positie voor een kat die ik als kind had 🙂

 3. Leuke bril!!! En eindelijk iemand die weet dat de pootjes toch echt veren heten…
  Flux is totaal niet van het spelen. Hij kijkt me eens even doof aan als ik iets probeer en loopt dan gewoon heel droog weg. Nou ja zeg!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *