Mijn week in foto’s

Een week van vervroegd verjaardagsshoppen, darten, zonnebanken en zen doen, lekker maar ook makkelijk eten en als bonus een super mooie foto in het bos. Kijken jullie mee naar mijn week.

Allereerst bedankt voor de vele enthousiaste en bewonderenswaardige reacties op mijn tattoo blog! Bewijst maar weer eens dat persoonlijk bloggen leuk is 😀

dartenMijn man is besmet met het dartvirus. Een belachelijke ‘sport’ volgens mijn vader en hoewel ik een potje dartende oude kerels met bierpensen op tv ook niet bepaald het einde vind vind ik het wel weer leuk om zelf een potje te darten. Van zijn verjaardagscenten kocht mijn man een dartbord en deze hangt nu in het ‘rommelkamertje.’ Van de week hielden wij hier een heus kroegavondje, met bier, lekkers, goede muziek en darts! Om vervolgens eind van de avond een deur verder zo je bed in te rollen. Ideaal!
(p.s. er zitten nu wel gaten in de muur door mijn briljante effect worpen….)

eten
Eten deze week! Onder andere nieuwe favoriet snijbonen met kipkrokant schnitzel en veel satesaus! Ook aten we af en toe lekker makkelijk i.v.m. mijn werktijden in de avond. Spaghetti is altijd goed. Vroeger lustte ik dit alleen met kaas en verder niks. Tegenwoordig vind ik met saus ook lekker.
In mijn  man zijn kerstpakket zat nougat met pinda en vruchtjes. Erg lekker! Jammer alleen dat het zo snel hard wordt. Ik eet niet meteen een heel pak weg..shopdag
Van mams kreeg ik als vervroegd verjaardagscadeau een middagje shoppen! We lunchten eerst lekker bij Backwerk en gingen onder andere naar Primark en Xenos. Ik shopte een leuke pyama en lekker fluffy trui. Ook nam ik de waxmelts van Xenos eens mee om te proberen.
Heb alleen begrepen dat katten niet zo dol op waxmelts zijn, zij ruiken natuurlijk honderd keer sterker dan wij… Met mate gebruiken dus maar! Wij hebben een stressgevoelig katje.

Dankjewel lieve mam!! Volgende keer trakteer ik!
vrije dagNu ik weer werk heb ik opeens weer echt vrije dagen en die heb ik deze keer aan ontspanning besteed. Ik ging sinds lange tijd weer eens onder de zonnebank. Zalig! Ik kikker er zo van op (helpt zeer beslist tegen een winter depressie!) Ook leuke bijkomstigheid is mijn sproetjesexplosie! Daarna pakte ik mijn kleurboek weer eens uit de kast. Ziet er zen uit toch?

IMG-20150102-WA0002
Deze foto credits gaan naar mijn man en Spanderswoud. Hij schoot dit schitterende plaatje van mij tijdens een wandeling.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

 

23 gedachten over “Mijn week in foto’s

 1. Mooie foto weer! Mijn man en ik hebben heel lang best fanatiek gedart. In de kroeg (duhuh), maar ook dagelijks thuis. Erg leuk. Ik vind het overigens ook erg leuk om te kijken!

 2. Prachtige foto inderdaad. Ik brand ook waxmelts en heb ook twee katten. Ik merk helemaal niks aan ze als ik die dingen aan heb staan. Bij mijn ouders thuis ook niet (die hebben vier katten rondlopen). Ze lijken er geen last van te hebben.

 3. ik vind die harde nougat net het lekkerst, Bente! Kan je lekker lang op kauwen dan… 😉
  Die zonnebank is wel een ideetje, vind ik ook wel ’s zalig. En we hebben er eentje op de slaapkamer staan, hoef ik eigenlijk de deur niet voor uit.
  Op de foto sta je wel érg ver hoor, alleen dat is een beetje jammer… 🙂

 4. Wauw mooie foto! En goed idee zo’n zonnebankje. Ga ik ook maar eens overwegen 🙂 Mijn hoogtepunt deze week is denk ik nog steeds onze nieuwe hobby: wandklimmen ^^

 5. Darten is zo leuk, wij hebben ook regelmatig zo’n avondje gehouden…
  Tip!!! Koop zo’n rubberen ring die je om het bord kunt doen. Scheelt veel gaten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *