Mijn week in foto’s

Donkere wolken, aardbeien, bloemen, nieuwe kleding, lekker eten en lieve poezels. Dat somt deze week mijn week in foto’s op. Kijken jullie mee?

bloemen

De tuin van mijn ouders staat er nu zo mooi bij! Daar moest ik wel even foto’s van maken. Ijsbloemetjes en Pioenrozen zijn twee van mijn favoriete bloemen. Ik had roze pioenrozen in mijn trouwboeket!

broek

Een foto van onze woonkamer, altijd leuk bij mensen binnen gluren toch? Wij zijn nog altijd zo blij met onze zelfgemaakte steigerhouten schouw. Ik schreef er ooit een DIY voor, mocht je daarin geïnteresseerd zijn.

Ik kocht deze fijne nieuwe spijkerbroek. Ik schijn korte pootjes te hebben en mijn lengtemaat 30 is bijna nergens te vinden. Maar eenmaak gevonden is het zo fijn een broek te hebben die je niet om hoeft te slaan!

eten

Hmmm lekkere Griekse yoghurt met aardbeien en banaan.

Op moederdag verwende ik mijn mams met haar favo pizza Gorgonzola. Ook mijn favoriet trouwens. Lekker wijntje erbij en in de zon op het balkon dineren. Ze werd gebracht en opgehaald door mijn man. Het was erg geslaagd!

getty eyeem

Ziehier de zwartste dag van mijn leven. In plaats van de vrijheid te vieren op het bevrijdingsfestival werd deze afgelast i.v.m. de storm…
Ik had zooo graag Kensington willen zien optreden :(((((
Dan maar een coole timelaps video maken met onze actioncam. Dat filmpje is hier te zien in een eerder blogje.

natuur

Voor het werk samen nog even een fijne wandel door het buurtparkje maken. Even de geitjes voeren en ziehier er kwam een complete eenden familie langs gezwommen.

poezelsEn tot slot nog de poezels. Geen weekoverzicht compleet zonder deze twee haarballen toch?

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

 

4 gedachten over “Mijn week in foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *