Mijn week in foto’s

De afgelopen week ging ik shoppen met mijn ouders in Amersfoort, dronken wij een heel bijzonder biertje, juichten wij onze bananenplant toe en zagen oneindig veel tulpen.
Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s!

tulpen

De natuur is zo mooi deze tijd van het jaar, tijdens een wandel door de buurt zag ik deze schitterende bloesem. Het leverde een leuk plaatje op zo met dat grasveldje en de schommel.

Ook zo prachtig zijn de tulpenvelden! Wij reden de tulpenroute in de Noordoostpolder en maakten veel mooie foto’s van de fotogenieke velden. Wij waren niet de enige! En ondanks het gebrek aan een strakblauwe lucht wat nóg mooiere plaatjes had opgeleverd hebben wij toch een hoop leuke foto’s gemaakt. Deze week nog op de blog!!

shop

Ik ging met mijn ouders een dagje mee winkelen in de leuke stad Amersfoort. Dit is zo’n gezellig stadje en hier niet ver vandaan.
Alles was nog in Oranje sferen.

Bij Blokker verkopen ze nu hele leuke poefen. Houten stammetjes! Geweldig he.

food

Lekker eten deze week! Mijn ouders trakteerden in Amersfoort op lekkere broodjes vis. En een andere dag aten wij met z’n allen Chinees mét oud bruin biertjes en een heerlijk toetje. De slagroom kwam er ook nog bovenop 🙂

hout

De foto op hout die ik mocht bestellen hangt! Een mooie foto genomen in onze geliefde Belgische ardennen. Wat een plaatje he.

Zoals je kunt zien past het helemaal in ons interieur wat je goed kunt zien op deze foto.
Hier genoten wij overigens van een vrije avond. Lekker met al deze extra vrije dagen. Grappig dat het blikje Amstel voor discussie zorgde op Instagram. Veel mensen vinden het niet lekker. Ikzelf ben ook meer van andere merken. En over bier gesproken…..

bier

Deze moet je proeven! Een speciale editie van het Gulden Draak bier. Gerijpt in Whiskey vaten. Een heerlijke zachte zoetige smaak. Aanradertje!!

Deze broodjes knakworst zorgden ook voor een leuk Instagram gesprekje.
Ik zette een pannetje knakworstjes op voor de lunch. Vervolgens ging ik in huis rommelen en streek lekker op een stoel in de zon op het balkon neer. Opeens rook ik knakworst. ‘Hey het ruikt hier naar knakworst….’  Ojaaaaaa!
Was ze alweer helemaal vergeten. En dit gebeurt zo vaak he… Kan ik ook wel een blogje over schrijven. #adhdoleole

IMG_20150502_115712

Wat is dit voor treurig gezicht zul je misschien denken? Toch zie je hier het hoogtepunt van onze week…
De doodgewaande bananenplant komt weer tot leven!!!! Er ging eind vorig jaar iets mis in combinatie met vorst en deze tropische plant (oeps). Een kenner raadde ons aan de plant af te snijden en licht en warm weg te zetten, misschien viel er nog iets te redden.
Wij mochten hem geen water meer geven i.v.m. wortelrot gevaar. En zie hier, na maanden droog te hebben gestaan komen er weer groene stukjes blad tevoorschijn! Wij zijn hier zo blij mee omdat wij dit (toen nog inimienie) plantje cadeau kregen op onze bruiloft.
Gelukkig is hij aan de betere hand en groeit hopelijk weer net zo mooi groot als hij was.
(note to self: op tijd binnen halen dit jaar…)

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

9 gedachten over “Mijn week in foto’s

  1. Die bananenplant, leuk zeg dat die weer begint te groeien. Wij hebben zoiets quasi jaarlijks voor met onze bosvaren… erg eigenlijk maar ja, zo zijn we nu eenmaal.
    En dat biertje, dat ken ik precies wel, belgisch? Zelf drink ik eigenlijk geen bier..

  2. Die poefen zijn leuk zeg! En wat fijn dat de bananen plant het weer doet, hopelijk gaat die lekker groeien dit jaar!

  3. Wat fijn dat de bananenplant het weer is gaan doen! Bijzonder zeg. En ik kan me voorstellen dat je daar heel blij mee bent, zeker als het zo’n mooi huwelijkscadeau was. Zo zie je maar hoe vruchtbaar een huwelijk kan zijn ;-)! De tulpenvelden, ik word er zo vrolijk van. Het is momenteel heel slecht weer, maar de lente is de beste tijd van het jaar 😉

  4. Oud bruin, dat drinken we hier heel veel. In het noorden zijn julllie dat niet gewend, maar hier drinken heel veel mensen sjoes of halfom. Gewoon bier met een scheutje donker, veel lekkerder!!!!
    Dus binnenkort een uitverkoop van Chiquita?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *