Mijn week in foto’s

Wat een heerlijk zonnige week hebben wij achter de rug. Een week waarin ik examen deed voor mijn examen Sociale Hygiëne, ik leuke nieuwe boeken kocht, wij genoten van de zon én van Delft.

boeken

Dit waren nog eens leuke koopjes. Via een veilingsite kocht ik deze twee boeken voor slechts tien euro.
De grote Hamersma is een boek over wijn en waaruit ik veel kan leren voor mijn werk.
En het jaarboek van Jamie Oliver komt goed van pas in de keuken om nieuwe receptjes uit te proberen.

IMG_20150422_173058

Wijnkenners staan erom bekend de geuren en smaken van wijn op bijzondere manieren te verwoorden. In de grote Hamersma vind je achterin een heus wijnwoordenregister. Erg grappig om te lezen. Proefnotities mer daarin omschrijvingen van wijn als ‘dierendampen’ of ‘droog maar geen Sahara.’

katten

Poezels! Phoebe genoot van de zon en gaf een knap staaltje modellenwerk weg tijdens een fotoshoot.
Voor de liefhebbers van de fotoserie Guus in gekke posities hierbij deel #8726521940!!

eten

Lekker gegeten werd er uiteraard ook. Deze pasta pesto salade naar dit recept.
En omdat het zaterdag behoorlijk druilerig weer was besloten wij deze gezamenlijke vrije dag goed te besteden met als lunch een stokbroodje met lekkere smeersels als brie en Aioli. En daarbij probeerde ik voor het eerst het drankje Hugo. Dit is een Prosecco met vlierbessen munt/limoen smaak. Dat viel zeer in de smaak. Ook heel lekker op een zonnige dag!
Wij zijn ook verslingerd geraakt aan de Netflix serie The Missing over de spannende zoektocht naar een 5 jarig jongetje wat in Frankrijk spoorloos verdwenen is. Aanrader!!

bloemen

Voor mijn werk moest ik mijn Sociale Hygiëne diploma halen. Na goed geleerd te hebben heb ik het examen afgesloten met een mooie 8 en heb ik dus nu mijn SVH diploma 🙂
Van mijn moeder kreeg ik mooie rozen cadeau. En ze ruiken ook nog eens erg lekker!

IMG_20150420_180656Deze week maakten wij een super leuk uitstapje naar Delft. In een winkeltje kochten wij leuke onderzetters. Ze hadden ook een wijnvariant te koop. Heb eigenlijk spijt dat wij die niet ook aangeschaft hebben.
Hebben jullie overigens de blog met foto’s van onze stedentrip naar Delft al gelezen?

Tot zo ver het weekoverzicht. Ik hoop op een mooie nieuwe week en wens jullie allen een fijne Koningsdag. Hopelijk blijft het droog!!

En wat was het hoogtepunt van jullie week?

 

9 gedachten over “Mijn week in foto’s

  1. Wat fijn dat je je diploma hebt gehaald, en ook nog eens met een super mooi cijfer! Gefeliciteerd! En oh, die salade ziet er echt heerlijk uit, yum 🙂 Fijne dag! X

  2. Wat een mooi cijfer! Proficiat! Die onderzetters vind ik zo ontzettend leuk! Kan me voorstellen dat je spijt hebt dat je die andere niet ook meegenomen hebt. Nergens online te vinden? Anders gewoon nog een keer naar Delft. Goed excuus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *