Mijn week in foto’s

Deze week stond in het teken van gezonder eten en meer bewegen. Met zo’n 45 kilometers op de Runkeeper app hebben wij niet stil gezeten zoals je kunt zien! Ook komt Guus voorbij in een nieuwe Guus in gekke posities deel 6793762. En veel zon en lekker eten!

buiten eten

 

Wat is er lekkerder dan zelf pizza maken. Die pizza eten samen met een lekker wijntje en een zonovergoten balkon! Puur genieten.
Wij maakten onze favo pizza’s met zalm en geitenkaas.chillen

Gelukkig heb ik van mijzelf het hele jaar door best al bruine beentjes. Ik zat in nieuwe kortebroek even lekker te zonnen.

Dat gaat helemaal goed met een lekker mixje. Dit is een Malibu/cola cocktail Ik vind het zo leuk om af en toe een nieuw mixblikje te proberen.

eten

 

Dit recept met bieten en geitenkaas is zo lekker. Het recept vind je hier: http://www.brendakookt.nl/2015/03/03/bieten-stamppot/

Tijdens koopavonden heb ik ook niet te klagen. De snackbar verkoopt lekkere verse maaltijden. Zoals deze nasi. Daarna zit je propvol!

gezond

 

Gezonder eten is momenteel mijn doel. Zoals met lekkere kwark en bosvruchten of beschuitjes of rijstewafels met kaas en kipfilet.
Deze fruitkwark is ook erg lekker. Guus

Jaaaaaa onze favo rubriek. Guus in gekke posities deel 7638299

IMG-20150413-WA0005

IMG-20150413-WA0006

Tijdens een fietstocht kwamen we deze grote leuke muurschildering tegen op de zijgevel van een huis. Geweldig toch?

IMG-20150417-WA0011

Thuiskomen van je werk is zo absoluut geen straf wanneer manlief het zo gezellig heeft gemaakt!

kilometers

 

De Runkeeper app gebruiken wij om onze wandel, skate en fietstochten te tracken. De kilometerteller gaat lekker omhoog deze week. Geen wonder met de avonden waarop het steeds langer licht is

Deze gekerfde boom kwamen wij tegen tijdens een wandeling in het Spanderswoud. Mooi he.
man

 

Je hebt werkpaarden en luxepaarden. Terwijl ik aan het bikkelen was streek manlief neer op een terrasje aan het water in Durgerdam.
skaten

 

Vroeger heb ik altijd erg veel geskate. Tegenwoordig wil ik dat weer oppakken. Grappig dat je dat niet verleert. Afsluiten met een heerlijk ijsje is geen straf.tulpen

Onze tulpjes! Ik ben er verliefd op! Ik heb ze zelf geplant en ze zijn schitterend. Inmiddels is er meer gezaaid. Hopelijk komt dat van de zomer op.

Dit was mijn week in foto’s, wat was het hoogtepunt van jullie week?

6 gedachten over “Mijn week in foto’s

  1. Hier nog iemand die gek is op tulpen! Wij waren afgelopen weekend in Katwijk aan Zee en hebben toen ook nog de Bollenstreek route gereden en inderdaad heel veel tulpen gefotografeerd! Prachtig om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *