Mijn verlof in foto’s

Nu de laatste dagen van de zwangerschap zijn aangebroken doe ik niet zoveel meer. Alles levert een gespannen buik en rugpijn op. Dus er zijn niet veel spannende verhalen te vertellen of veel foto’s te laten zien.
Ik heb echter wel nog wat foto’s weten te verzamelen van de afgelopen tijd van de keren dat ik mezelf eruit heb weten te slepen, al was het kort.
Kijken jullie mee naar wat verlof foto’s!

DSC_0009
Manlief schilderde onze salon tafel met whitewash. De laatjes hebben we nog even de originele kleur gelaten, staat wel leuk. Ze zijn alleen wat beschadigd dus uiteindelijk moet er ook iets mee gedaan.
Salon tafeltjes schilderen valt ook onder nesteldrang. Het kastje waar de tv op staat willen we ook zo schilderen.

DSC_0018_4

Ik keek de laatste aflevering van Orange is the new black seizoen 4. Sterk einde zeg! Dat gaat een laaaaang jaar wachten worden. Bizar ook om te bedenken dat tegen de tijd dat seizoen 5 online komt onze kleine man er al is en alweer bijna 1 jaar zal worden..

DSCF7320kopie

Buikfoto! 39 weken precies toen ik deze foto nam. Grappig dat de vele donshaartjes die er opeens op verschenen zijn ook zo goed te zien zijn. Horen echt bij mijn buik nu.

IMG_20160730_140503

We maakten een klein wandeltje door Muiderberg. Altijd een fijne plek dit. Was heerlijk om er even uit te strompelen.

IMG_20160731_171528

Tijdens een ander klein stukje wandelen de afgelopen tijd door de Oostvaardersplassen kwamen wij deze wilde paarden tegen op de weg.

IMG_20160731_171555

Mooi is het er nu daar in de Oostvaardersplassen. De treinrit die dit unieke natuurgebied doorkruist is overigens uitgeroepen tot genomineerde voor een van de mooiste treinreizen door Nederland.

IMG_20160731_172032

Close up van Phoebe, knapperd.

IMG_20160802_180559

Zomaar verrast worden met een mooie grote bos bloemen ‘voor de zwangere vrouw’ en een echtgenoot die onverwachts toch eerder thuis kwam van het werk. Dat fleurde mij wel weer een beetje op.

IMG-20160724-WA0001

Toen het zo warm was de afgelopen weken kreeg ik dikke voeten, da’s niet fijn zeg. Zelfs mijn slippers zaten te strak.
Gelukkig is de hitte nu weer voorbij en dat is voor hoogzwangeren geen straf.
Ik las wel dat het komend weekend weer heet wordt. Zou ik nog kunnen gaan zwemmen dit weekend? Of moet ik bevallen? Of ben ik al bevallen?

Hoewel je hoort dat je vliezen heus niet zomaar buiten de deur breken (als ze dat überhaupt al doen) vind ik het toch spannend nu in het openbaar te vertoeven. Heb er ook weinig zin nog in. Zal wel bij het hele nesteldrang gebeuren horen.

IMG-20160730-WA0003

Ha lekker! Deze zelfgemaakte friet van de friettent in Muiden (Tip!!) zijn zooo lekker. Ik at er een ham kaas soufle bij en mijn man een frikandel speciaal. Leuk uitje en weinig inspannend. Tja je bent zwanger of je bent het niet he?!

Dit was weer een overzichtje van het spannende leven van een hoogzwangere. Wat was het hoogtepunt van jullie week?

2 gedachten over “Mijn verlof in foto’s

  1. Mijn VOG regelen was het meest spannende denk ik, hahahaha voor jou nu veeeeeeeel spannender allemaal, van de vliezen zou ik niet weten eigenlijk, bij mij zijn ze gebroken in het ziekenhuis. Maar wel de slijmprop gewoon thuis weet ik nog….

    Ik ben ontzettend benieuwd natuurlijk net als jijzelf, en dat je niet veel zin meer hebt in weggaan? snap ik ook, geniet nog maar even van de rust. Waar dat lukt.

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *