Mijn verjaardagsfeest

Ik was nog niet officiëel jarig gisteren ( morgen wel!) maar mijn feest is wel al gevierd. Ik ben verwend met leuke cadeau’s, kijken jullie mee naar mijn feestje?

taart

Bij een feest hoort iets lekkers! Ik koos voor een van mijn favorieten: kersenvlaai. Slagroom uit een spuitbus vind ik niks, dus maakten we ‘echte’ slagroom. Wij waren als een kind zo blij om de gardes af te likken. Wie maakt zich hier ook nog schuldig aan?

versieringen

Het huis was versierd! En zoals de traditie voorschrijft werd mijn very very wild party pig feestglas uit de kast gehaald. Dit glas kreeg ik eens cadeau voor mijn verjaardag van mijn moeder. Vol glitterkes en pailletjes  zoals Roy Donders zou zeggen. Maar pas op! Schenk dit glas niet te vol steeds, het is een behoorlijke bel!

cadeaus1

Ik ben verwend! Ik kreeg een financiele bijdrage, een onwijs gave doucheradio met Bluetooth dus je favo muziek streamen! En nog een leuk detail: je kunt onder de douche je telefoon opnemen. Dit zorgde natuurlijk voor de nodige hilariteit toen ik manlief belde die stond te douchen en die opnam met de legendarische woorden ‘hoi, ik sta net mijn kont in te zepen!’

cadeaus2

Ook kreeg ik een mooie lantaarn, toffe hangers van hout voor aan mijn tak, een lekkere fles wijn, een gave vaas met hyacinten, een bosje tulpen, Nivea bodylotion voor onder de douche (geniaal!) en als klap op de vuurpijl een gaaf cadeau van mijn ouders. Kaarten voor het theatercollege van Andre Kuipers (de astronaut) in de schouwburg. Hij vertelt hierin op een leuke manier over zijn ruimtereis en onze prachtige planeet. Ik heb hier heel veel zin in!

35 gedachten over “Mijn verjaardagsfeest

  1. Oh zie ik daar de heerlijke Milk & Honey voor onder de douche? Die is zo lekker. Als je de douchegel er ook bij koopt is het feestje compleet. Ik heb zelden iets voor onder de douche gehad wat zo zacht aanvoelt. Verliefd!

  2. Alvast gefeliciteerd!! Wat een heerlijk feestje en leuke cadeaus!! Uh, ik maak eigenlijk nooit slagroom maar als ik het maak… juist, de gardes!!
    Lijkt mij ook gaaf zo een douche radio!! 🙂

  3. Oooo, wat een heerlijke vrolijke foto’s. Je hebt echt een waanzinnig gezellige dag gehad, zoals ik het lees. En wat grappig dat je een speciaal verjaardagsglas hebt.

  4. hahahaha, zo’n douche radio wil ik ook wel 🙂 klinkt als een leuke verjaardag en ik maak me ook nog steeds schuldig aan het aflikken van de gardes, als het even kan lik ik ook de spatel af 😉

  5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag 🙂 Haaha moest wel even lachen om wat je vriend zei: dat is zo iets wat mijn vriend zou kunnen zeggen 😉 Je hebt wel hele fijne cadeautjes gehad en bent dus lekker verwend. Mooi om dat te zien in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *