Mijn blogplek

Serena inspireerde mij om ook mijn blogplek te laten zien. De plek waar ik altijd blog is in de woonkamer aan een soort side table. In de laatjes zitten wat troepjes als kabels, versierspullen voor verjaardagen, stiften, sleutels en dat soort dingen. Bovenop de site table staat onze laptop op een verhoger, dat typt fijner. Ook heb ik een los bluetooth toetsenbord. Gekocht bij Action, prima dingetje!
Het rendier aan de muur is ook van Action. Eronder heb ik wat zelfgemaakte printables hangen en 1 gave quote die ik op internet vond.
Er staat ‘Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.’
Ik heb een leuk potje staan met felgekleurde markers en wat pennen, een blognote en to do boekje gekregen op het Hema blogevent en ik heb een leuke wollen kerstboompje staan gekregen van mijn moeder.

Ik blog vaak een dag of meer voor uit. Als dat niet lukt blog ik op de dag zelf. Vaak lukt het wel om elke dag een nieuwe blog online te zetten.
Dat vind ik wel belangrijk er moet tenslotte wel wat te beleven vallen op je blog nietwaar? Anders wordt het zo’n dooie boel!
Inspiratie krijg ik van alles om mij heen. Dat kan zijn wat ik zelf meemaak, uitjes, shoppen, lekker eten, de poezels en dergelijke of ik krijg inspiratie in iets wat ik lees, of op tv zie.

DSCF6350
DSCF6351

15 gedachten over “Mijn blogplek

  1. Lekker plekje!!! Bedankt voor de link, levert het mij ook nog bezoekers op?
    Ik zie dat je ook het muismatje van Ikea hebt, fijn dingetje voor die euro…

    Geen speciale appjes of zo waar je gebruik van maakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *