Mijn baby is 1 jaar oud

En toen was 13 augustus daar. En dit jaar was dat niet alleen de verjaardag van mijn moeder, maar ook die van haar kleinzoon!
Onze kleine man is 1 jaar oud!
Het is toch ongelofelijk wat je allemaal kan leren in 365 dagen. Bizar! Van een klein lief slapend baby’tje veranderen in een ondernemend klein jongetje met een goed gevoel voor humor. Hij stapt, kruipt, speelt, babbelt, ziet verbanden en kan al heerlijk zelfstandig eten in z’n mondje proppen. Man wat kan die knul heerlijk zitten schranzen. Geweldig toch.

De 43 ballon was een grapje over mijn moeders leeftijd 😉

En wij zijn ook al een jaar ouder en ouders. Je draai vinden blijft elke keer opnieuw een uitdaging want de veranderingen blijven mekaar opvolgen. En dat is leuk, moeilijk, vermoeiend, verbazend en zo ontzettend mooi. We zijn stapelgek op dit knappe, slimme, lieve mensje.
Ik ben bezig met een filmpje van fragmenten uit zijn eerste jaar. Dat zal een tranentrekker worden en verdient sowieso een Oscar.

Het was een leuk feestje. De slagroomtaart was vies, de appeltaart ging er wel in maar vergezeld van de meest verbaasde en moeilijke uitdrukkingen. Maar daar ging het niet om, al was het leuk voor de foto’s.
Hij was omringd door iedereen die hem lief heeft, is verwend, bezongen, geknuffeld en zo vermoeid door alle indrukken en mooie speelgoed dat hij de dag erna heerlijk heeft uitgeslapen. Onze kleine jongen is 1!

6 gedachten over “Mijn baby is 1 jaar oud

  1. Wat een geweldig leuk lief kindje. En hij heeft zo te zien een hele leuke verjaardag gehad. Hij boft ook met zijn ouders. Het eerste jaar is zo bijzonder. Leren praten, lopen. Het afhankelijke kindje zoekt zijn weg. Prachtig om te zien. Geniet ervan. Het gaat zo hard.

  2. Ten eerste van harte gefeliciteerd met de verjaardag van de kleine man. Eerste jaar is erg leuk omschreven en het lijkt me ook een heel leerproces om pappa en mamma te worden.

  3. Time flies, en het gaat alleen maar sneller en sneller nu, hahahaha Van harte gefeliciteerd, een jaar alweer!

    En die slagroomtaart, weet je welke lekker is? Vonden wij dan.. de echte tom poezen vlaai van hier.. maar misschien is dit dezelfde, geen idee eigenlijk, want ik dacht, yum… lol

    En natuurlijk ook nog mijn felicitaties voor jouw moeder!

    X

  4. Wat gaat de tijd toch snel hé? Toen ik het zag op Twitter dacht ik echt even van huh? Nee toch? Bij deze nog een keer gefeliciteerd! Op naar 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *