Lees, kijk en luister

Lees, kijk en luister. Leuke film-, serie-, boeken- en muziektips. Met deze keer het boek Het hart van alle dingen van Elizabeth Gilbert, The Voice UK en een onwijs leuke Spotify playlist.

Lees

Na Het Rosie effect van Graeme Simsion met net zo veel plezier als zijn eerste boek te hebben uitgelezen koos ik voor Het hart van alle dingen van Elizabeth Gilbert die je misschien wel kent van de film en het boek  Eten, bidden beminnen. Met de subtitel  Een ode aan de verbeeldingskracht was ik direct geïnteresseerd in dit boek.

Het verhaal:

Het hart van alle dingen, dat in oktober 2013 verschijnt, is een grootse roman over een grootse eeuw. Laat je meevoeren van Londen naar Peru, van Philadelphia via Tahiti naar Amsterdam, in een verhaal vol buitengewone personages: missionarissen, vrijheidsstrijders, avonturiers, astronomen, zeekapiteins, en bovenal Alma Whittaker, de heldin van dit verhaal, een vrouw die haar tijd een stap vooruit was.

Ik ben benieuwd naar dit (dikke) boek. Heeft een van jullie hem al gelezen?

Kijk

Ik ben geen fan van The Voice op de Nederlandse televisie maar destemeer van de Engelse variant! Wat een groot verschil deze twee shows! The Voice UK is van veel hogere kwaliteit dan onze variant.

Om te beginnen met de juryleden. Will.i.Am, sir Tom Jones, Ricky Wilson (Kaiser Chiefs) en nieuw dit seizoen Rita Ora, in navolging op Jesse J en Kylie Minogue.
De talenten die mee doen zijn ook over het algemeen beter en de show wordt leuker gepresenteerd.
Yup, wij zijn fan en kijken ook dit seizoen weer alleen de UK variant op de BBC.

Elke zaterdagavond 20:00 uur Nederlandse tijd! Tip!

Luister

Via de blog van Emma, Rosa en Maaike werd ik getipt over de leuke Spotify playlist verzameling alternatieve covers van grote hits. En ik ben helemaal fan geworden van deze playlist. Nummers die we allemaal kennen maar dan totaal anders! Echt heel gaaf en lekker om naar te luisteren deze Indie chill muziek.

spotify

11 thoughts to “Lees, kijk en luister”

  1. Ik heb zelf nog niks van Elizabeth Gilbert gelezen, maar dit boek lijkt mij wel mooi. Ik ga er ook zeker eens even een keer naar kijken.

  2. Dit boek is nieuw..
    Ben heel benieuwd of je het wat vind en of je hier ook iets over zou willen schrijven 🙂
    Kan ik kijken of ik hem ook op mijn lijstje ga zetten haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *