Lazy sunday tag

In blogland gaat een nieuwe tag rond die ik wel toepasselijk vond op deze heerlijk zonnige zondag. De lazy sunday tag! Over hoe wij onze zondagen doorbrengen.

Vroege vogel of lui uitslapen?

De laatste tijd worden wij steeds beter in lazy sundays. Eerst vond ik zondag een oersaaie dag, waar ik ook nog eens erg onrustig van werd (want we móesten echt altijd iets doen en er even uit omdat ik de kriebels krijg van lazy doen…) Nu hebben wij een vast ritueeltje. En dat begint met ontbijt op bed en een aflevering Homeland.
Meestal worden wij vroeg wakker door de om eten miepende katjes, maar soms houden ze zich koest en slapen wij wat langer uit. Al is dat nooit extreem, meestal tot half tien dan.

Haar opgestoken of lekker los?

Maakt niet uit of dit een zondag is of niet, sinds ik naar de kapper ben geweest is mijn haar te kort om op te steken of in een staart te doen. Lekker los dus.

Pyjama, onesie, trainingspak of alledaagse kleding?

Alledaagse kleding. De onesie gaat ’s avonds wel eens aan na een lekkere douche om warm te worden. En de pyjama pas als ik naar bed ga. Alleen als ik echt heel ziek ben breng ik de dag weleens in pyjama door. Anders nooit.

Koos make-uploos of perfect make-up?

Ik draag sowieso nooit veel makeup. Hooguit wat blush en lippenstift.

Momentje voor jezelf of druk programma?

Haha druk programma! Door de weeks heb ik genoeg momentjes voor mezelf. Arme man van mij, die wil wel het liefst de hele zondag lazy doen en Xbox-en, sport kijken en bankhangen. Had hij maar geen ADHD’er moeten trouwen 😉

Boek lezen, film kijken, bloggen, youtube kanalen afsnuffelen of de hele dag hangen op bed?

Aaargh, dat laatste!!! Neeeee. Dat lukt mij niet. De eerste dingen ook niet eigenlijk. We gaan er altijd wel uit. Wandelen of op bezoek. Als we al eens thuis blijven dan wil er nog weleens een filmpje of serie aangezet worden.

Bellen, facebook, whatsappen of twitteren met vriendinnen?

Op zondag? Uhm nee niet perse.

Uitgebreid avondeten of fastfood?

Beide! Wij zijn niet vies van een snackje in het weekend. Soms als lunch, soms als avondeten. Daar is het weekend voor.

Tas inpakken, brood smeren of helemaal niks voorbereiden voor maandag?

Niks! Dat komt maandag wel 🙂

Vroeg of laat naar bed?

Iets later dan door de weeks, maar niet extreem hoor. Rond twaalven of iets erna. Maar rond elf uur gebeurt ook wel.
Wij kijken in het weekend altijd tv ’s avonds. Op zaterdagavond The Voice UK en op zondag boer zoekt vrouw en binnenkort weer zondag met Lubach. Heerlijk programma. Drankje en wat lekkers erbij. Helemaal fijn!

Hoe is jullie zondag? Neem de tag gerust over!

20 gedachten over “Lazy sunday tag

  1. Ik moet meestal gewoon werken op zondag, hoeft dit niet, dan wisselt het wel wat ik doe, of op bezoek, of lekker lui, maar dan wel afgewisseld met wat huiswerk!

  2. Ik vind dit echt een leuke tag, ik heb hem half klaar voor volgende week zondag…
    Maar herkenbaar zo lui zijn, zo min mogelijk plannen en alles lekker doen zoals het komt

  3. Leuke tag, die ga ik ook es invullen, volgende week misschien 🙂 Vandaag was het vooral op het gemakje, ik had zin om thuis te blijven, wat facebooken, blogjes lezen, brieven schrijven, foto’s zoeken,…

  4. Heel erg leuk om deze tag te lezen! Bij mij ziet elke zondag er eigenlijk anders uit. Ik probeer wel altijd rustig aan te doen, maar doe ook vaak gewoon waar ik op dat moment zin in heb om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *