Ikea shoplog

Op een doodgewone woensdagavond reden wij naar Ikea om wat leuke spulletjes voor in huis te gaan shoppen. Dat breekt lekker de week.

Tegenwoordig ben ik behoorlijk aangestoken door het Scandinavische interieur. Het liefst betrok ik direct een blokhut, maar dat is niet mogelijk. En als dat al kon dan wil ik wel dat die blokhut in een warm oord staat. Maar dan fikt je openhaard toch minder lekker. Afijn!

Dan maar aan de slag in ons eigen huisje en gelukkig is er genoeg Instagram inspiratie voorhande.
Ik lijstte zelf wat leuke afbeeldingen (van Sukha) in. Hoppa budget interieur tip!

DSCF6010
Bij Ikea stonden er al Kerstbomen en ik kan vast verklappen dat ze leuke Kerstfrutsels te koop hebben!
Helaas viel het rendierassortiment behoorlijk tegen. Ik liep slechts dit groene exemplaar tegen het lijf en die is mij te, eh tja, groen.
Er was een hoek ingericht met stationary spulletjes. Washi tape (6 euro voor vier tapes), leuke schriftjes, inpakpapier en cadeaukaartjes.

ikea
Wij gingen naar huis met een mooie bamboe schaal, die ik nu als fruitschaal gebruik (eens zien hoe lang het duurt voor dit een fruit/lege batterij/elastiekjes/knopen/sleutelschaal wordt…)
We kochten ook een nep schapenvachtje. Ze verkochten ook duurdere echte exemplaren en zelfs koeien- en geitenvellen. Maar deze stonken serieus naar geit (boven de koeienvariant heb ik niet gehangen met mijn neus). Ik denk onze katten daar hysterisch van zouden worden en bovendien vond ik dit niet zo’n frisse odeur.

herfstikea

Hoe leuk staat dit in ons knusse huisje? Wij zijn nog steeds super blij met de zelfgemaakte steigerhouten schouw. Ik zou wel meer meubels willen fabriceren. Voor op de schouw kocht ik bij Action een grappig houten rendier.

Na al dit Ikea geweld (krijgen jullie ook altijd van die moeie en zere voeten?) was het tijd voor Amerikaanse balletjes. Amerikaanse ja, ze hebben nu bij onze MCvriend spicy chicken Mcbites en die wilde ik weleens proberen. Ze waren een beetje taai, dat was jammer. Ik werd keihard uitgelachen door mijn man toen ik de bekende bruine zak opende en er het ini-mini doosje uit toverde. Al met al gingen de kleine balletjes prima in mijn holle kies na dit doordeweekse shop avontuur.

mcdonals

 

20 gedachten over “Ikea shoplog

  1. Grappig… ik was afgelopen dinsdag bij de Ikea in Groningen en plaatste dus ook van de kerstafdeling een foto op IG… Ik kwam trouwens met wat kaarsen, een fluitketel en een muffinblik thuis. Het was inmiddels 3 jaar geleden dat ik er was geweest dus we hebben er even goed rondgekeken maar normaal vind ik zo’n winkel veel te massaal plus dat je alle spulletjes net zo weer terugziet bij vrienden en collega’s in huis…

  2. Ik vind die muur zo gaaf, is dat behang of..? En mooie openhaard en dat kleedje is ook top. Ga ik misschien toch nog kopen! Is ook niet zo duur he…

  3. Haha, ik vind die duurdere kleden ook altijd stinken naar geit. 😉 Ben benieuwd naar hun kerstspulletjes (al heb ik al te veel van dat spul)

  4. Hekel aan de IKEA. Jeugd trauma. Haha. Als ik er kom dan het liefste zo vroeg mogelijk, dat het nog rustig is. Ik heb wel echte schapen vachtjes van de IKEA. Die vind ik en de hond heerlijk liggen op de bank. Lekker warm in de winter :). We hebben ook een echt koeien kleed op de vloer liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *