Het nieuwe ritme

Nog een kleine twee weken en onze kleine man is al weer drie maanden oud! Tijd om even de balans op te maken.
Over hoe het nu gaat met onze baby, mijzelf en ons gezinnetje.
Drie maanden oud en al zoveel groter dan voorheen. Hij houdt zijn nek al behoorlijk goed overeind, wil steeds vaker rechtop bij je zitten en oefent met staan op je schoot. Dat super trotse gezichtje is zo leuk om te zien.
Uit bed halen na een slaapje is ook altijd een feest, hij trakteert je dan op de meest grote glimlach.
Het slapen gaat nog steeds er goed en op een huilbui hier en daar is het een tevreden en blij mannetje.
En bewegelijk! Zoals ik hem tegenwoordig aantref in bed zo heb ik hem er niet ingelegd.. Dat wil zeggen onder de dekens vandaan zichzelf omhoog gewurmd en overdwars gaan liggen. Grapjas.
Ook wordt hij steeds fanatieker in zijn wipstoel, hij heeft door dat hij de beestjes die eraan hangen zelf kan laten bewegen en dus schommelt hij er op los.
En een praatjes! Hij babbelt nu al de oren van je kop. Gezellig hoor.

Ik ben inmiddels weer aan het werk, maar nog niet voor de volle 100%. De genezing verloopt niet echt voorspoedig en er zullen wat behandelingen volgen die hopelijk mij van mijn pijn al helpen. Ik ga niet in detaill treden maar het is gewoon ronduit %$*#@!
Het werken op zich is wel wennen zeg, het lijkt wel iets uit een vorig leven. Wat eigenlijk ook wel zo is.
Ik heb al bezoek gehad van papa en Benjamin op het werk en binnenkort moeten we ook papa op zijn werk maar eens een verrassingsbezoekje brengen.

Inmiddels hebben we ook al wat fijne wandelingen gemaakt met zijn drieën. Benjamin krijgt daar weinig van me want die valt lekker in slaap. Maar toch is het erg gezellig. En tijdens een pitstop met chocolademelk en een taartje zit meneer gezellig wakker op schoot erbij. Genieten!

Het ritme komt er steeds beter in hier in huis. Maar helaas blog ik nog niet zo vaak als ik wel zou willen.
Het hebben van een kindje betekent gewoon nooit meer iets echt af kunnen maken waar je mee bezig bent (hoera als het wel een keer lukt!) en prioriteiten stellen.
Als hij lekker slaapt of speelt is het voor mij tijd om (even snel) mezelf aan te kleden, te douchen (als dat al lukt) en iets te eten en drinken. Heb ik dat gedaan dan wacht er nog een was (stuk of 10) boodschappen doen, afwassen en schoonmaken. Je begrijpt als ik dan eindelijk even zit is het tijd voor ontspanning in de vorm van even niks doen.
Ik kijk dan het liefst een paar vlogs of een serie. Me time!
Maar dan nu toch even deze update en de belofte dat er zeker nog leuke blogs online gaan komen.

Groetjes!

3 gedachten over “Het nieuwe ritme

  1. Wat een heerlijk verhaal, alleen behoorlijk $^^&%^& dat de genezing niet naar wens verloopt. Hopelijk vergeet je dit even als je de grote glimlach ziet als je boven de wieg staat hem uit bed te halen 🙂

  2. Dat ritme, dat is wel iets hé, ons dochtertje is nu bijna 2 jaar, en nog altijd geraak ik achter op vanalles… Maar ja, het loopt niet weg, denk ik dan maar…
    Nog veel beterschap met de genezing, hopelijk gaat het vanaf nu een stuk sneller!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *