Hert op hout

Een tijdje terug zagen wij voor het eerst dat het mogelijk was je foto op hout te laten afdrukken.
Wij vonden dit supergaaf aangezien houten materialen erg goed in ons interieur passen.
Daarbij wilden wij er graag een natuurfoto op laten afrukken en is hout daarvoor het mooiste materiaal.
Onlangs kreeg ik de mogelijkheid een fotoafdruk op hout te bestellen bij Webprint.
Na veel wikken en wegen hebben we een foto gekozen en besteld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het is deze foto geworden. De foto is gemaakt in het wildpark van La Roche. Wij komen erg graag in dit plaatsje in de Belgische Ardennen.
Een vriend van mijn vader heeft er een eigen vakantiewoning gebouwd in een klein plaatsje Cens. Dit ligt vlak bij La Roche.
Ik zal hier ook eens over bloggen trouwens!

Wij zijn dol op herten met mooie geweien en hebben fijne herinneringen aan La Roche, dus 1+1=2, dit moest de foto worden om af te laten drukken op hout en boven ons dressoir in de woonkamer te hangen.

We konden uit verschillende formaten en houtsoorten kiezen. Er werd weergegeven of de resolutie goed, matig of slecht was van de door ons gekozen foto. Wij kozen voor het formaat 40×50 met een white wash, zo kwam onze foto het beste uit.

20150501_122900

25 april besteld, 30 april een mail dat de bestelling klaar is en op 1 mei in huis. Ik kon het hele bestelproces volgen via een eigen inlog op de website webprint.nl 
Ook werden er diverse e-mails gestuurd (met track & trace code, fijn!) om mij op de hoogte te houden. Leuk detail dat in de mails kortingscode’s van partnerbedrijven bijgesloten waren.

20150501_122718

20150501_122847

Bij aankomst was alles goed verpakt in een grote kartonnen doos en extra beschermingsfolie om de houten print heen. Wederom kortingsbonnen van partners bijgesloten (altijd leuk.)

20150501_123429

Er zat een ophangsysteem bij die ik met gemak aan de achterzijde van de houten plaat kon schroeven. Piece of cake.

20150501_133913

20150501_123739

En daar hangt ons zelf geschoten* hert aan de muur. De white wash finish zorgt voor een matterend effect en wat structuur.
Wij zijn tevreden met het resultaat, het past ook nog eens perfect in ons interieur.

*Er zijn geen hertjes gesneuveld voor het maken van deze foto.

20150501_154451

Ook Guus heeft van de doos genoten!

 

 

 

10 gedachten over “Hert op hout

  1. Dat is het enige dat ik nog mis in mijn huis, een foto op hout ;-)! Wat een prachtige foto trouwens, echt een plaatje om te zien! Ik snap dat jullie voor deze foto hebben gekozen. Wat ik trouwens een beetje gek vind is dat je zelf het ophangsysteem er op moet schroeven. Ik weet niet waarom, maar ik heb nog nooit eerder gezien dat dat moest. Meestal krijg je hem compleet aangeleverd toch? Of ben ik nou gewoon een beetje verwend?

  2. Leuke foto! Dat parkje ken ik wel, daar zijn wij vorig jaar ook geweest! Ik krijg deze week mijn bestelling binnen van Webprint, mocht ook een foto op hout laten afdrukken dus ben erg benieuwd!

  3. Wat een mooie foto zeg.
    Dat geeft wel sfeer in je huis lijkt me.
    Zelfs ook maar een keer foto op hout laten printen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *