Herfst DIY / Maak het zelf!

De regen tikt tegen de ramen, je hebt je wollen sloffen aan en er staat een kop dampend hete thee naast je. De kat spint aan je voeten en om het nog knusser te maken heb je een geurkaarsje aangestoken. Maar wat nu?
Geef regenachtige herfstdagen een creatieve invulling door te gaan knutselen met herfstspullen. Zo maak je de leukste en origineelste dingen voor jouw herfstinterieur.

(Klik op de foto om naar de bron te gaan.)


Ga je zelf dennenappels verven, let dan op het volgende: bak de dennenappels voor het verven even in de oven. Alle beestjes zijn dan verdwenen. Voeg nog een snufje kaneel toe tijdens het bakken en je woonkamer ruikt hemels!

Eikels verven / Des petits lutins colorés

Wat leuk dit  :-) ik ga toch eens een paar tangen en ijzerdraad halen.

Leuke DIY tips voor de herfst

Deurhanger van kastanjes Leuk! Maak gebruik van het soms heerlijke herfstweer en ga erop uit. Raap een paar stokjes op along the way, neem een gllazen potje en een waxinelichtje en jij bent helemaal klaar voor deze herfst in stijl!
Autumn leaf garland

pinterest, fall decorating | ... (Do It Yourself) Gourd Candles #fall #decor - ... | fall decorati

Have you ever wondered how to preserve leaves? We tried out two different methods- one using glycerin and one using wax paper. Here are our results and how you can try it yourself!

23 gedachten over “Herfst DIY / Maak het zelf!

  1. Wat een gezellige leuke herfstfrutsels allemaal! Ik ben niet zo’n knutselmens. Heb er ook geen geduld voor.
    Dus ik vermaak me wel op de computer, pak een boek of maak een lekkere wandeling 😉
    Fijn weekend!

  2. Leuke ideeen 🙂 af en toe heb ik een creabea aanval en ga ik zoiets maken. Ik vind die fotoslinger leuk en die plaatjes met de eikeltjes.

  3. wat heerlijk het is weer freubeltijd, een spinnenweb heb ik eens in het miniatuur gemaakt en dat is zo onwijs leuk geweest om te doen….leuk artikel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *