Guus guardian angel

Guus heeft zichzelf opgeworpen als bewaarengel van de baby in mijn buik.
Zodra ik op de bank ga zitten (oke ook vaak liggen tegenwoordig) dan laat hij geen moment onbenut om zo dicht mogelijk tegen mij en mijn buik aan te komen liggen.
Het is al een aanhankelijk katje, maar nu helemaal. Ik vind het best bijzonder.
Zou hij met zijn goede oren de baby al kunnen horen?
Hopelijk is hij net zulke goede vriendjes met de baby als die eenmaal geboren is.
Ik leg zijn bewaakdrang in ieder geval vast voor het nageslacht.

IMG-20160212-WA0000
IMG_20160223_125302
IMG_20160216_085526
IMG_20160212_102309_1
DSC_0745
DSC_0733
DSC_0730

7 gedachten over “Guus guardian angel

  1. Heel bijzonder. Ik weet niet of je de blog van Kelly Caresse volgt? Zij is net bevallen en haar kat deed precies hetzelfde. Ik geloof wel dat dieren dat heel goed aanvoelen. Mooi hoor! Lieve foto’s. X

  2. Ik geloof wel dat beesten dingen anders aanvoelen/gevoeliger zijn. Soms zou je willen dat ze konden praten hè 🙂 Wel super lief hoe Guus steeds bij je ligt en alles in de gaten houdt! Onze hond was precies zo bij mijn nichtjes ♥

  3. Echt wel, ik had ook zo’n kat, poes in dat geval toen ik zwanger was, heb ik ook nog foto’s van, sterker nog, zij was zelf ook zwanger, beviel iets eerder dan ik, maar toen mijn baby er eenmaal was? En ik vermoed met Guus ook, bij het kleinste kickje van geluid? Denk ik dat Guus als eerst bij de baby is en wacht tot jij er bent… en je zelfs verwijtend aan kan gaan kijken dat je niet zo snel bent als hij is, whahahahahaha

    Ja… zo ging het toen bij ons, en alleen zij, de beide heren in huis, hadden er iets minder mee… die beschermden op afstand 😉

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *