Geshopt: Sony AS20 action cam

Laatst maakte ik voor de verandering eens een wandelvlogje met mijn oude camera en hoewel de sneeuw in het bos prachtig was, was de kwaliteit om te janken zo slecht. Dat kan en moet anders!

Al een tijdje ben ik alles aan het uitzoeken wat betreft action cams. Ik vind het zulke stoere dingetjes. Het groothoekbeeld, de waterdichte behuizing. Super om te filmen op de motor, tijdens het wandelen, op vakantie, en tijdens het zwemmen (liefst op een tropisch eiland met leuke visjes…)

Mijn vergelijkend waren onderzoek heeft geresulteerd in een SonyAS20 action cam. Uitstekende prijs/kwaliteit vergelijking. Namelijk 139 euro voor een cam die mooi beeld én (ook erg belangrijk) goed stereo geluid heeft!
Je kunt er ook foto’s mee maken (11,9 megapixel camera) De Sony as20 is een stevige videocamera met Full HD, Exmor R CMOS-sensor, 170º groothoeklens van ZEISS, SteadyShot-ruisreductie en Wi-Fi. Ook zit er een optie op om slo motion video te schieten. Nice!


En voor dat geld krijg je er een waterdichte behuizing bij! Via internet even een 36 gig geheugenkaartje gescoord en klaar was Jenny. En het apparaatje ziet er ook nog eens super stijlvol uit vind ik.
Je kunt een app downloaden waarmee je op je mobiel of tablet realtime de beelden kunt zien die je camera filmt én hem via de app bedienen. Handig! Ja wij zijn er wel blij mee en ik denk jullie ook want zo kan ik mooiere wandel vlogs maken.
Met een beetje mazzel staat dit weekend al de eerste wandel vlog online
En wie weet ooit eens een persoonlijke vlog? 😉

Wat vinden jullie van action cams?

13 thoughts to “Geshopt: Sony AS20 action cam”

  1. Leuk! Wij hebben er ook een keertje eentje gekocht maar hebben er nog niet zo heel veel mee gedaan *oeps*. Hopelijk straks weer wel als het weer weer beter word. En hij gaat sowieso mee op vakantie straks in april!

  2. Gefeliciteerd met je mooie aankoop! Mijn broertje heeft een Go Pro (of zoiets), die hij weleens aan zijn helm vastmaakt als hij gaat mountainbiken ^^ Ben benieuwd naar jouw eerste foto’s/filmpjes 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *