Feestdagen filmtip: What we did on our holiday

What we did on our holiday is zo’n leuke aandoenlijke film. Echt eentje voor de feestdagen.
Een film over familiebanden, het leven en de onbevangenheid van kinderen.
Een film met een lach en een traantje en droge Britse humor.

what-we-did-on-our-holiday-3
Het verhaal

Doug en Abi zijn twee normale ouders met drie charmante maar zeer excentrieke kinderen. Wanneer het hen allemaal even te veel wordt besluiten ze hun kinderen mee te nemen op een reis naar Schotland voor een grote familiebijeenkomst en om Doug’s maffe vader Gordie te bezoeken. Maar wat een vakantie van verzoening had moeten worden verandert al snel in een vakantie vol van vetes, misverstanden en gekneusde ego’s.

De Schotse opa en de kinderen stelen meteen je hart. Wij hebben dan ook erg om ze moeten lachen. Het is een heerlijke feel good movie mét stof tot nadenken. In de vorm van wijze levenslessen. Zonder zwaarmoedig te worden.
Perfecte film voor de feestdagen dus.

what-we-did-on-our-holiday-7
TRAILER

4 gedachten over “Feestdagen filmtip: What we did on our holiday

  1. Engelse echte Engelse films zijn meestal goed, heb van de week toevallig? About Time gezien, ook zoiets, maar dan een jonger gezin, jongste zoon wordt 21 en krijgt te horen dat alleen de mannen in de lijn van zijn vader kunnen reizen in de tijd… yeah right, lol…

    Zelfde idee dus, humor, nadenken, en toch feel good movie. Als deze op tv komt ga ik zeker kijken 😀 Maar dat doe ik toch wel met nieuwe kerstfilms, zoveel hetzelfde elk jaar, dus ik wacht op de nieuwe films die ik nog niet ken.

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *