Dingen die je wel zou willen maar nooit zal doen (waarschijnlijk..)

Ik ben van het type als ik iets in mijn hoofd heb dan zal het ook geschieden. Deze tag vond ik bij Eva en ik vond hem leuk om over te nemen in navolging van mijn Been there, done that tag.
Een lijst met dingen die ik wel zou willen, maar nooit zal doen. En net als Eva voeg ik daar het woordje waarschijnlijk aan toe, want je weet maar nooit natuurlijk.

In Griekenland gaan wonen

De reden waarom dit waarschijnlijk niet zo snel gaat gebeuren is vanwege de economie daar…
Maar oh wat hou ik van dit land, de mensen, het eten, de schitterende natuur, het klimaat. Ik zie ons wel wonen in een leuk oud Grieks wit huisje in een dorp met meer geiten dan mensen…
Maar waar ga je dan werken he? B&B beginnen, is dat wel rendabel? En mijn ouders wonen dan niet meer zo dichtbij…

Mijn motorrijbewijs halen

Mijn man heeft zijn motorrijbewijs al, compleet met motor en hoewel ik vaak achterop kruip lijkt het mij fantastisch een eigen chopper te hebben. Liefst een mooie Honda Shadow en zelf de wijde wereld in te rijden.
Maar ik weet nu al dat zo’n papiertje halen veel geld kost en een eigen motor nog veel meer geld. Terwijl ik dan toch vaker de auto zal pakken (geen coupe helm, muziekje aan, geen gedoe met pak en laarzen aan en uit, bagage etc.)

Beroemd worden

Het lijkt mij leuk een BN’er te zijn, de exclusieve feestjes, fans, wat meer centen. Liefst iets van een tv of radiopresentatrice. Maarja ik zie mijzelf niet meer zo snel ontdekt worden nu…

Een dikke vette auto kopen

Ik zeg ja tegen een Audi R8 of een dikke Lambo. Oh man wat zou ik daar graag in rondrijden. Oh een mooie oldtimer, zoals een Volvo Amazone. Maar wat die dingen kosten, dream on…
(Als het om auto’s gaat ben ik net een vent.)

Oh kennen jullie dit geweldige filmpje al van Jan die voor 3 op reis backpack (staat op hun Facebook) in een dikke Lambo mag rijden. Oh ik kan mij helemaal voorstellen hoe die zich voelt, geweldig om te zien haha!

Wat zou er bij jullie op dit lijstje staan?

 

8 gedachten over “Dingen die je wel zou willen maar nooit zal doen (waarschijnlijk..)

 1. Dit vind ik zo leuk om over na te denken! Dat in het buitenland wonen is wel herkenbaar, maar volgens mij komt dat bij mij alleen omdat ik er zo’n ontzettend geromantiseerd beeld bij heb. M. en ik hebben vaker over onze wijnboerderij in Frankrijk, met onze geiten, kippen, ganzen en ons glas wijn op de veranda… genietend van de zonsondergang.

  Nou, ik droom weer even verder als je het niet erg vindt. 😛

 2. Oeh dit is echt een leuke tag.. die ga ik bewaren hoor!
  En die motorrijbewijs, die wil ik ook maar ga ik zeker niet halen, helaas, dit ivm slechte rug 🙁

 3. Heerlijk lijstje 🙂 Griekenland staat er momenteel economisch niet zo goed voor inderdaad, maar het is een prachtig land! Ik zou ooit een eigen paard en een hond willen hebben, maar met mijn huidige werkweek van 40 uur kan ik (met name aan de hond) daar niet genoeg aandacht aan geven.

 4. 1. Een rondreis door de V.S. maken in een Volkswagenbusje.

  2. Een jaar sabbatical opnemen om Katholieke kerken op het Chinese platteland te bezoeken, te fotograferen, katholieken te interviewen en daar een boek over te publiceren.

  3. Een boetiekhotel in Beijing openen in een courtyard. Een paar mooie kamers rond een binnenplaats in een traditionele hutongwoning. En als dat eenmaal goed loopt, management binnen Beijing vinden om het hotel te runnen en terug naar Nederland verhuizen.

  Ach ja, als we geen 40 uur per week hoefden te werken om al die andere belangrijke zaken zoals een comfortabel dak boven het hoofd, 1 of 2 keer per jaar familiebezoek naar Nederland, een aankomende bruiloft etc. te financieren dan was alles mogelijk. Of als we genoeg hadden om in die mooie projecten te investeren!

  Leuk dat je mensen aanspoort om te dromen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *