Baby shoplog

Ik wist niet dat babykleertjes (en spullen!!) shoppen voor je kind een verslavende bezigheid is.
Ik verbaas mij wel vaker over mijzelf de laatste tijd. Er ontpopt zich een ware troetelmoeder in mij.
Momenteel is er in veel winkels uitverkoop en dat is erg fijn, zo scoorde ik ontzettend leuke spulletjes voor de kleine.
Kijken jullie mee.

DSC_0911[1]
DSC_0912
DSC_0913_1

Bovenstaande spullen zijn van Hema. Kijk die prijsjes! Daar word je toch blij van. We zijn helemaal weg van de stoere gympjes.

DSC_0922

Nog een tip: Wibra! Wat hebben die leuke kleertjes zeg. En leuke spullen! De papieren opbergzak hebben ze in meerdere varianten (ook een erg leuke met een konijn). Ik ging voor de tipi. Ze hebben erg veel met wigwam en pijltjespatronen daar. Zo ook de leuke slaapzak, die welliswaar op de groei gekocht is. Ik kon hem niet laten liggen.
Ze hebben ook erg leuke muurstickers in dit thema!
Het viel mij op dat kinder kleerhangertjes overal best wel prijzig zijn. Nou niet bij Wibra. En ok het is patatbakkenplastic, maar hoe zwaar zijn die babykleertjes nu eenmaal?
Ik ben ook gek op alles met sterretjes voor deze beeb, dus de aankleedkussenhoes is helemaal leuk.

Ik kan wel blijven shoppen, maar aangezien ze overal zo uitgroeien moet ik ook een keer stoppen he.

10 gedachten over “Baby shoplog

  1. Haha die romper met langemouwen met de sterretjes heb ik vorige week ook gekocht, alleen dan heel wat maatjes groter! Ohhh en die slaapzak is echt leuk! Daar ga ik volgende week als we boodschappen gaan doen ook even naar kijken, want daar zit een wibra. Aangezien we er ook eentje moeten hebben voor de zomer straks..

  2. Ik heb geen kinderen maar baby kleertjes kopen vind ik wel zoooo leuk. Ik neem ook altijd iets mee als ik naar vrienden ga met kleine kids. Die kleding is gewoon allemaal zo leuk 🙂

  3. Zo leuk voor een beebje shoppen hihi dat mis ik stiekem wel eens hoor! Ik blijf dan ook altijd stiekem een beetje naar die babykleertjes kijken hahaha. Leuke kleertjes en die tenten opdruk is echt leuk!

  4. Off Topic: Ik zou je tippen als er weer markt zou zijn, voorjaarsmarkt, komende dinsdag 12 april van 12 tot 4 uur, in almere, op mijn blog staat de aankondiging dit is het adres: Pieter de Hoogstraat 3, Tussen de Vaarten Noord.

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *