Appartement staat te koop

De kogel is door de kerk! Ons appartement staat te koop. Als ik de makelaar mag geloven niet eens voor lang. Dat hopen we dan maar en we hopen op een leuke prijs natuurlijk. En dan op naar een huis met een tuintje!

We hebben nu een balkon op het zuid westen, leuk de hele middag en avond zon, maar niet handig op die twee vierkante meter met een baby. En nu die kleine zich steeds beter kan verplaatsen is straks lekker buitenspelen in eigen tuin toch een geweldige luxe.
Ik weet ook al wat ik met een tuin zou doen. Een beetje van die wilde bloemen, zoals in de berm, schitterend. En stokrozen!
En liefst ook zo’n heerlijke loungeset. Of een picknicktafel! Ik droom nog even verder.

Gisteren is de fotograaf geweest en hebben wij na drie dagen opruimen en boenen alles mooi op de foto laten zetten. Hopelijk staat alles morgen online!

Ik vind het ergens best een beetje emotioneel. Het is mijn eerste echte eigen huis. Het huis waar ik 9 jaar geleden op mezelf ging wonen.
Dat was een hele turbulente tijd. Mijn relatie strandde en daarmee was ook het samenwonen van de baan. En toen verloor ik ook nog eens mijn werk. Ik kon met steun het huis toch gelukkig houden, maar het duurde wel even voor ik erin trok. Ik ben toen nog alleen op vakantie geweest naar Thassos Griekenland. Geweldige tijd daar gehad gelukkig.
Na een jaar kreeg ik gezelschap in huis van poes Phoebe en na anderhalf jaar gezelschap van mijn huidige man.
Daarnaast is het ook nog eens het ouderlijk huis van ons zoontje.Dit huisje heeft nogal wat geschiedenis!
Ik woon hier nog steeds heerlijk maar het gebrek aan een tuin en al het sjouwen zonder lift breekt op.

We hebben al een leuk huisje op het oog. Het wordt hoe dan ook een huurwoning. Dus dat blijft nog even spannend. Hopelijk kunnen we gaan bezichtigen en verloopt alles voorspoedig.
Het is een hele spannende tijd!

O enneh mocht je nog iemand weten of zelf interesse hebben? Neem dan even contact op 🙂

Afbeeldingsresultaat voor bermbloemen

 

 

 

 

7 gedachten over “Appartement staat te koop

 1. Een mooie prijs bij de verkoop van een huis is meestal ook een flinke prijs betalen voor een nieuw huis.

  Toch wens ik jullie een snelle verkoop.

  Vriendelijke groet,

 2. Oh wat goed, en heel logisch ook, zelf heb ik dat nooit kunnen doen, maar ja, ik hier alleen te wonen met kind en ruimte genoeg voor ons, dus wat dat betreft is het wel goed gegaan, tot ze tiener werd, toen verlangde ik eigenlijk ook wel naar meer ruimte en een boven, waar ze zich had terug kunnen trekken, hahahaha tuin ook, hoeft niet eens zo groot, maar wel lekker, net als jij, waar ik een stuk berm en wilde bloemen zou kunnen zaaien en laten gaan 😉

  Liever nog heel veel groter, rondom tuin, hahahaha Ik wens jullie een snelle verkoop toe en dat jullie een heel mooi huisje terug zullen vinden.

  X

 3. Spannend! Ik kan me helemaal voorstellen hoe jullie je voelen.. Wij zaten immers in hetzelfde schuitje. Heel erg veel succes met de verkoop, ik hoop dat het vlotter vlot dan bij ons 😉

 4. Ook fijn om weer op te gaan naar een nieuwe bladzijde dan, denk ik? Als een huis zoveel geschiedenis heeft… De huizenmarkt trekt zelfs in Enschede aan, dus dan moet het in Almere snor zitten om je appartement snel kwijt te raken!

 5. Te kleine ruimte op lange termijn is niet fijn.. Ben zelf ook heel blij dat wij nu eindelijk gaan verhuizen. Want door het thuis zitten met die knie van mij werd ik echt helemaal gek in m’n kop. En zo’n kleine moet zijn energie ook echt kwijt kunnen, anders merk je dat op den duur ook, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *