Anti winter dip muziek

Gisteren kwam er geen mijn week in foto’s online, simpelweg omdat er niet veel bijzonders te laten zien viel.
Een weekoverzicht met een foto van een croissantje met oude kaas en een slapende kat leek mij niet zo heel spannend om te delen. De leukste dingen had ik al laten zien in mijn verjaardagsblog!
Om het toch een beetje goed te maken wil ik vandaag wat leuke muziek delen die ik heb ontdekt.
Super tegen de winterdip, dus zet je speakers aan en swing even lekker mee.

Jodie Abacus

Jodie Abacus komt uit Zuid Oost Londen en doordat zijn vader een radio dj is, is hij grootgebracht met een voorliefde voor verschillende stijlen muziek. De muziek die hij zelf is gaan maken laat zich omschrijven als vroeg-jaren-80-disco-r’nb-singer-songwriter-pop. Klinkt leuk he?
Een cd is er nog niet maar op Youtube en Spotify zijn wel al een paar nummers te beluisteren.
Ik word er in iedergeval erg vrolijk van! De old skool sound en feel spreekt mij wel aan.
Het nummer I’ll be that friend is mijn favoriet.

Dazzled Sticks

Misschien heb je weleens gehoord van Dazzled kid en misschien ook wel van rapper Sticks. Deze twee zijn samen gaan werken nadat ze voor een gezamelijke vriend een nummer op diens begrafenis ten gehore hadden gebracht.
Het leverde een super leuke cd op! Een van de leukste nummers van die cd vind ik toch wel het lekker swingende nummer Dans.

Timothy Auld

Tot slot wil ik dit vrolijke liedje van Timothy Auld onder de aandacht brengen. Blijft lekker in je koppie zitten en mag ook niet ontbreken in een anti winter dip playlist. Enjoy!

One thought to “Anti winter dip muziek”

  1. Jaa, dans hoorde ik toevallig vanmorgen op de radio, heerlijk nummer! De rest ken ik niet, als ik vanmiddag thuis ben ga ik even luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *