Mijn week in foto’s

De decembermaand is begonnen! Dus een sfeervol foto overzicht deze keer. Ik genoot samen met mijn moeder van een exclusief diner tijdens het Allerhande Kerstfestival en kleine Benjamin genoot van zijn eerste vaste hapje. Wij brachten het huis in kerstsferen en kregen een fijne internet upgrade. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen weken in foto’s.

De Sint bracht onverwachts toch nog wat kleine geitjes langs. En daar hoort natuurlijk warme choco (met een scheutje bruine rum sssst) en pepernoten bij.
Pepernoten en oliebollen zijn echt mijn december favorieten, hoewel ik normaal geen zoetekouw ben. Eerder van de hartige hapjes.


Benjamin zijn eerste hapje, wat een bijzondere mijlpaal! Ik heb zo’n Philips Avent voedingsapparaat. Hij ontdooid, pureert, hakt, warmt op en stoomt. Super handig. Ik proefde ook een hapje en vond dit best lekker.
We hebben het uiteraard gefilmd en veel foto’s gemaakt. Hij vond het volgens mij best lekker.
Was er ook best aan toe, hij keek de laatste tijd echt het eten uit je mond.


Voor paps en mams andere kost. Zelfgemaakte erwtensoep. Met worst en karbonade! Smullen is dat.
Oke het is even een snijwerkje en je moet geduld hebben, maar achteraf mega smullen geblazen. Ik ben er dol op!


Kijk je hebt altijd baas boven baas. Dit is een diner van een chefkok. Een kerstdiner welteverstaan.
Uit 4000 inzendingen was ik samen met 75 anderen uitgekozen om deel te nemen aan het Allerhande Kerstdiner, tijdens het Allerhande kerstfestival. Wat een leuke prijs! Het was erg leuk en super verzorgd.


Tot Champagne en amuzes aan toe. Heel leuk en chique. Echt een avond uit.
Het festival zelf hebben we ook nog even bezocht al was dit eigenlijk TE druk, dat was jammer.Benjamin zijn eerste kerstbal. Als hij straks ietsje ouder is krijgt hij een eigen klein boompje om op te tuigen.


Ziehier onze, paars, roze met witte boom. Weer eens iets anders. Volgend jaar wil ik wit, rood en groen, de echte kerstkleuren. Als piek hebben we nu overigens een roze kerst glittermuts.

Telfort voorzag ons na vervelende klachten over ons internet van die nieuwste modem, de V10. Wat een snelheid!
Dualband, dus geen slecht bereik meer door alle andere storende wifi’s hier in de flat. Eindelijk halen we ook de hoogste intnet snelheid. Wat een verschil. Dit was fijne service.


Deze grappige tuinkabouter spotte ik bij tuincentrum Overvecht. Lekker fout!


Tot slot deze foto van een heerlijke wandel met ons gezinnetje. Hopelijk volgen er nog meer van dit soort dagen. Deze foto is genomen op de Bussumse heide.

6 gedachten over “Mijn week in foto’s

  1. Wat gaaf van het diner! Nu ben ik daar niet zo van, zo’n giga diner met allerlei gangen, maar als je het wint, dan natuurlijk, hahahaha

    En die kerstkleuren, is dat nu echt de kerstkleur? Ik heb mee gekregen dat er zilver in de boom hoort of goud… de boom is al groen, rood zijn de papieren klokken met wit, bijv. hahahaha 😉

    Een heerlijk foto verslag weer, ik wens jou alvast hele fijne dagen toe!

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *