40 weken zwanger

De uitgerekende datum is nmiddels verstreken. Keep calm! No baby yet!
Had ik ook niet helemaal verwacht aangezien slechts een klein percentage bevalt op de uitgerekende datum. Het valt echter wel op dat de omgeving zich er schijnbaar wel aan vast klampt.
Moet me proberen niet gek te laten maken, de beeb komt wanneer hij er klaar voor is. Het is blijkbaar erg relaxed nog in mijn buik.


Het mag in de buik dan wel goed toeven zijn, voor mij is het met buik iets minder comfortabel.
Zeg maar gerust zwaar. En ik heb dikke voeten.
Gisteren bij de controle van de verloskundige bleek dat mini nu echt compleet ingedaald ligt, vandaar al mijn pijntjes, gewaggel en niet meer pijnloos kunnen bewegen. Hij ligt in de startblokken.
Mijn bloeddruk is ook wat verhoogd, een teken dat mijn lijf er klaar mee is en het waarschijnlijk niet zo lang meer zal duren voor we eindelijk kennis kunnen maken met de kleine karate kid die ik negen maanden lang in mijn buik heb gehad.
Zal hij bruine haartjes hebben net als mijn man, en mijn kuiltjes in zijn wangetjes? Zou leuk zijn!
En eindelijk de naam delen die wij al zo lang geleden hebben gekozen zal ook erg leuk zijn. Stay tuned!
And wish me luck…

 

2 gedachten over “40 weken zwanger

  1. hahahahahaha nee inderdaad zoveel % komt inderdaad op een ander tijdstip, echter ben ik vaak gewend eerder, slechts 2 zoals ik eerder meldde die ik ken die dus extreem laat kwamen… 😉

    Ik wens je heel veel sterkte en die vraag krijg je van mij niet, ik merk het wel, en zie het wel ergens! En ja, wish you luck <3

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *