*2016* Gelukkig nieuw jaar

Ik wil graag alle bezoekers van Nicetobeout.nl een heel gelukkig nieuw jaar wensen.

Mijn voornemen is om er weer een jaar vol mooie wandelingen van te gaan maken, in binnen en hopelijk ook in buitenland. Om vervolgens jullie weer te laten genieten van een groen rustpuntje op het internet.

Ook zal ik dit jaar weer mijn wekelijkse favorieten delen in Things I love Thursday en houd ik jullie op de hoogte van mijn persoonlijke leven met foto’s.

Om het nieuwe jaar goed te laten beginnen volgt een fotoverslag van wandelingen door Lage Vuursche en landgoed Pijnenburg. Hier vind je mooie dennenbossen die in de mist een mystieke sfeer uitademen. Geniet ervan!

5 gedachten over “*2016* Gelukkig nieuw jaar

  1. Het kan nog net! De beste wensen en een heel gelukkig nieuwjaar! Ik volg je natuurlijk ook op instagram en heb al prachtige foto’s voorbij zien komen 😀

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *