2014 muziek jaaroverzicht

Weet jij op welke dag jij het meest naar muziek hebt geluisterd het afgelopen jaar? Of wie jouw favoriete artiesten waren deze winter, lente, zomer en herfst?
En hoeveel uur heb je dit jaar muziek gestreamed? Voor Spotify premium leden heeft de muziekstreamingdienst een leuk kerstcadeautje.
Je eigen year in music overzicht! Ik deel die van mij.

Ik luister iedere dag muziek. Muziekdienst Spotify is daarin mijn grootste vriend. Ik heb een betaald premium account zodat ik onbeperkt muziek kan streamen, ook offline door gedownloade afspeellijsten op mijn mobiel! Onderweg in de auto luister ik dus ook via Spotify mijn favoriete muziek. En dat voor een tientje per maand.
Mocht je dat teveel geld vinden er is ook een gratis optie, met minder functies.

Ons jaar in muziek

Spotify heeft voor de premium members een leuk extraatje! Een compleet overzicht van jouw jaar in muziek.
Als je met je Spotify-gegevens inlogt op de Year in Music pagina krijg je een erg gaaf overzicht te zien van jouw luistergedrag. Naar welke muziek luisterde je het meest in bijvoorbeeld de lente? Uit welk land heb je de meeste liedjes beluisterd en wat waren je top albums?
Op basis van de gegevens van dit jaar doen ze een leuke playlist suggestie, zo ontdek je weer meer nieuwe muziek!

Doe eens raar met je haar en een gitaar!

Mijn man en ik luisteren via hetzelfde account, dus eigenlijk is dit een overzicht van ons jaar samen.
Onze muzieksmaak heeft overeenkomsten maar ook grote verschillen. Mijn man luistert graag naar rustige en relaxte deuntjes van bijvoorbeeld Keane, Coldplay en Jack Johnson en ik kan dat ook waarderen maar luister ook graag naar een beetje stevigere muziek (in de categorie: doe eens raar met je haar en een gitaar.)
Helaas kan ik ons year in music  niet embedden, dus ik heb screenshots gemaakt! Als je ook Spotify premium hebt ben ik benieuwd naar jullie jaaroverzicht.

2
1
6
5
4
3

18 gedachten over “2014 muziek jaaroverzicht

  1. Wat grappig!!

    Helaas ben ik geen premium lid, dus kan er geen gebruik van maken. Maar volgens mij heb ik dit jaar ook niet veel naar Spotify geluisterd. Ik genoot meer van de stilte op de momenten dat ons zoontje sliep 😉 En als hij wakker is dan is het al druk genoeg, haha 😉

  2. Wat leuk zo’n overzicht! Ik heb vroeger (hoor mij; oma spreekt hoor…) wel Spotify gehad, maar ik luisterde het te weinig. Ik ben meer een Netflix type haha! Nu ik wat meer hardloop ben ik die playlists uit mijn telefoon eigenlijk wel een keer zat… Maar vind €10 in de maand wel veel voor die drie keer in de week een uurtje luisteren… En de gratis variant trekt mijn internetbundel weer zo leeg haha

  3. ik moet (als muziekliefhebber) tot m’n schande bekennen dat ik geen enkele, maar dan ook geen enkele artiest of band uit jouw lijstje ken.
    Ik heb wel een account op Spotify, maar ben geen premium lid. Dit zou eigenlijk niet misstaan op m’n verlanglijstje voor onder de kerstboom!

  4. Wat tof! Ik heb een gratis account maar krijg steeds vaker de neiging om voor premium te gaan. Goede smaak trouwens. Ik hou wel van haar los en gitaar laten knallen.

  5. Wat leuk zo’n overzichtje! Ik heb zelf eigenlijk nog nooit Spotify gebruikt. Vaak gooi ik gewoon om de paar weken weer wat andere liedjes op mijn telefoon, maar misschien dat ik toch eens hier een keer naar moet kijken. Lijkt mij namelijk wel erg handig.

  6. Volgens mij is het ook voor niet premium mensen. Ik kreeg namelijk gewoon een overzicht te zien na het inloggen via jouw link en ik heb geen premium. 🙂 Leuk om te zien, al heb ik op mijn account wel heel weinig naar muziek geluisterd. Ik zat vaker op die van mijn zusje, want zij heeft wel premium. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *