♥ Things I love Thursday

Ik wilde over iets anders bloggen maar bedacht mij opeens dat het donderdag is. Niks over iets anders bloggen dus… maar mijn persoonlijke favorieten van deze week! Een sportieve oma, de vrolijkste orka ter wereld, muziek, dromerige landschappen, Super Mario, Expeditie Robinson en een spannende documentaire over buitenaards leven!

♥ Deze 103 (!) jarige oma gooide de eerste bal in een wedstrijd van haar favo honkbalteam. Ik hoop dat als ik zo oud word ik ook nog zo vitaal ben!

♥ Dit is de vrolijkste jonge orka ter wereld

Telfort zette de beste slaap apps voor je op een rijtje.

Socialmedia-monitoringtool speurt afvallers Expeditie Robinson op

♥ Geniaal onderzoek van markeringfacts. Zij zetten een social media monitoring tool in om te voorspellen wie de afvallers van Expeditie Robinson 2015 worden. Gebaseerd op het social media gedrag van de deelnemers.
Kan dus spoilers bevatten! En hoewel ik groot fan ben van het programma heb ik het toch gelezen. Knap gedaan!!

♥ De net uitgebracht documentaire The visit gaat over wat er gebeurd wanneer wij voor het eerst contact maken met buitenaards leven. Ontzettend boeiend, want wist je bijvoorbeeld dat onder andere de VN, de NASA en de ESA complete draaiboeken klaar hebben liggen, met daarin specifieke richtlijnen voor de eerste stappen bij contact met buitenaards leven? Daar gaat deze docu over. Wil ik zien!

♥ Een van mijn favo bands Kensington gaf onlangs een uniek optreden in het Amsterdamse bos. Zij brachten daar bijzondere versies van hun nummers ten gehore. Op Youtube is een mooie afspeellijst met filmpjes van dit optreden te vinden. Vinden jullie deze band ook zo goed? Mijn favoriete nummer is Little light, kippenvel!

Permalink voor ingesloten afbeelding

♥ Deze foto van Janez Tolar is toch om bij weg te dromen…

Super Mario Maker - Wii U

♥ Wist je dat er een nieuw Super Mario spel uit komt? Je kunt dan zelf voor elkaar levels ontwerpen. Ik heb helaas nog een oude Wii en geen Wii U.

Hebben jullie nog leuke dingen gespot deze week?

7 gedachten over “♥ Things I love Thursday

  1. Geweldig van die 103 jarige 😀 Orka, prachtig, smelt….

    En Janez Tolar ook wowwwwwwwwwwwww Super Mario, hahahaha ja die ken ik, alleen op de Nintendo, die 3d kan ik dus weinig mee helaas, ja mijn nichtje in een deuk laten glijden omdat ik er niks van terecht breng en mij ziet klooien 😉

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *