♥ Things I love Thursday

Een playbackende broer, wonen in een lord of the rings stad, Koningsdag, je geld verdienen met de wereld rondreizen en hoe kan het ook anders: katten.
Dit is een nieuwe Things I love Thursday, om je te laten lachen en te inspireren.

♥ Deze 7 uur lange roadtrip met een broer die goed kan playbacken. Wat zuslief er van vind kun je van haar gezicht aflezen.

♥ Koningsdag doet internationaal nou niet echt bepaald een belletje rinkelen. Daar moest verandering in komen vonden KLM en Heineken. Want iedereen ter wereld moet dit grootse feest kennen en eens beleefd hebben.
Erg leuk om te zien hoe deze mensen van over de hele wereld een Orange experience krijgen!

50 fascinerende feitjes over katten. O.a. de grootste kat ter wereld en hoogste val. Wat een bijzondere beestjes zijn het toch.

♥ En dit filmpje is ook zo leuk, ik heb tranen in mijn ogen gehad van het lachen.

lord-ring-minas-tirith-city-crowdfunding-jonathan-wilson-8

♥ Dit is zo gaaf! Een crowdfunding om de stad Minas Tirith te laten nabouwen door een groep architecten en die hard Lord of The Rigs fans. Ze hebben 2,8 biljoen dollar nodig en als dat lukt kan het project in 2023 klaar zijn.
Hier zou ik dan wel willen wonen!

johnny
♥ Dit is Johnny Ward. En zijn travelblog vertelt het verhaal van een “gewone” jongen die zijn geld verdiend met de wereld over te reizen. Zijn doel is alle landen van de wereld te bezoeken en hij is al een heel eind op weg!

 

 

 

2 gedachten over “♥ Things I love Thursday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *