♥ Things I love Thursday

Elke donderdag deel ik mijn favorieten van het www in Things I love Thursday. Kijk, geniet en verwonder mee!

Permalink voor ingesloten afbeelding

♥ Best een indrukwekkende weergave van de oceaan. Ik voel me toch altijd een beetje ongemakkelijk tijdens het zwemmen in de zee, je weet nooit wat er onder je is. Daarom hou ik van een azuurblauwe heldere zee haha.

Permalink voor ingesloten afbeelding

♥ Hier sta je eigenlijk nooit bij stil, maar wielen zijn best heel belangrijk in een mensenleven.

Permalink voor ingesloten afbeelding

♥ Het einde van de Chinese muur! Wisten jullie dit?

♥ Grappig: als Disney figuren Instagram zouden hebben.

Permalink voor ingesloten afbeelding

♥ Dit maakte veel indruk op mij….

23 indrukwekkende foto’s die niet gephotoshopped zijn. Wauw! Wat dacht je van deze kat met een zeldzame kleuren combi!

Permalink voor ingesloten afbeelding

♥ Voor de liefhebbers, de evolutie van het Batman logo.

♥ Zo lief dit hondje.

♥ hahaha

♥ Mijn nieuwe favoriete gifje

19 gedachten over “♥ Things I love Thursday

  1. Leuk lijstje! Ik vind het ook eng als je in de zee niet kunt zien wat er onder je is, helder water vind ik veel erger, ik ben altijd bang dat ik in een of ander eng prikbeest ga staan haha!

  2. Dat van die zee. Je ziet soms wel eens mensen op tv die ergens in de middle of nowhere gaan zwemmen in zee. Dat idee vind ik zelf ook best wel eng. Je weet niet hoe diep het is en wat er onder je zit, hehe

  3. Het einde van de Chinese muur is er later aangebouwd. Hij loopt oorspronkelijk wel tot de zee, maar het stuk dat de zee inloopt is er later aan gebouwd, voor toeristen. Dat maakt het niet minder mooi en indrukwekkend als je erop staat hoor. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *